Интимно

Идеи за ролеви секс игри

Те провокират не само фантазията, но и желание за романтика и любов

21.02.2014г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Дългогодишните взаимоотношения с половинката рано или късно се изправят пред рутината. Гледате партньора си и мислите, че вече няма нищо, с което би могъл да ви впечатли.

Или пък мислите с какво и как да разнообразите отношенията ви, като оставяте място и за секса. Споделяме няколко идеи за ролеви секс игри, които да провокират не само фантазията ви, но и желание за романтика и любов.

Водопроводчикът

Вие сте сама у дома и внезапно възниква теч. Единствено партньорът ви има точния ключ, който може да оправи проблема. Заведете го до кухнята или банята. Разиграйте сцената, направете се на леко притеснена и след това преминете към опознаване.

Клеопатра

Клеопатра е била невероятна съблазнителка. Използвала е какви ли не техники, за да впечатли и възбуди партньорите си. Опитайте и вие. Запалете свещи, вземете ароматно масло за масаж, поднос с пресни плодове, вино. Отдайте се на дълга любовна игра, в която може да мастурбирате пред партньора си или той пред вас. Масажирайте телата си и отлагайте максимално дълго време половия акт.

Доминанта

Ако обичате да играете по-слабата страна и да усещате мъжката мощ, да има леко подръпване на косата и пляскане по дупето, тази игра в стил „50 нюанса сиво“ е за вас.

Свързани статии

Учителка и ученик

Класическа секс сцена. Вие сте строгата учителка и трябва да изпитате ученика по биология. А защо не размените ролите с партньора и той не влезе в образа на строгия професор, а вие да бъдете негова студентка?

Стриптийзьорката

Няма мъж, който да не харесва хубавия стриптийз. Изберете приятна музика, която ви предразполага, облечете секси дантелено бельо и потънете в танца. За да направите тази игра още по-интересна, нека пипането на женското тяло да е забранено.

Мажоретка и футболист

Тук дамите отново ще трябва да вложат малко повече старание и физическа подготовка. Покажете танц, енергичност и настроение, пред които вашата половинка няма да може да устои.

Непознати в бара

Излезте на бар и се дръжте като непознати. Разрешено е флиртуването с други хора от бара, но нищо повече. Това ще държи вас и половинката ви под напрежение. Към края на вечерта си тръгнете заедно, а сексът гарантирано ще бъде горещ.

Момиче на повикване

Сложете перука и измислете ново име за себе си. Бъдете момичето от неговите сексуални фантазии. Тази, с която да сбъдне голяма част от тях.

Коментирай