Всичко за зодиите

Най-лошите любовници от зодиака

Близнаците са егоисти в секса

19.06.2015г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Може и да не вярвате на хороскопи и звездни прогнози, но когато става въпрос за секс, няма как да не погледнем към звездната карта. Тя може да ни разкрие кои са най-добрите любовни комбинации за нас според зодията или кои представители на зодиакалните знаци не са добри в секса.

Тук са трите зодии, с които определено няма да ви бъде интересно в спалнята.

Близнаци

Близнаците са сочени за едни от най-любопитните представители на зодиака. Те непрекъснато изучават света около себе си. Обичат да експериментират и се нуждаят от постоянно разнообразие, особено в секса. Защо попадат в графата на тези зодии, които не са особено добри любовници?

Повечето от представителите на силния пол родени под знака на Близнаци са по-силни на приказки и по-малко дейни в леглото. Те често се хвалят колко добри любовници са, но стигнели се до спалнята, стават инертни и често пропускат любовната игра.

Що се отнася до продължителността на половия акт, там не са особено издръжливи. От друга страна дамите са по-енергични, но отделят твърде голямо внимание на любовната игра, което невинаги допада на партньорите им. Също така рядко обичат да бъдат водещи, а предпочитат да имат доминант. Или казано накратко – Близнаците са егоисти в секса.

Стрелец

Родените под знака на Стрелец са големи авантюристи и експериментатори. В спалнята тези черти са по-силно изразени при господата, докато дамите предпочитат традиционното в секса и по-малко да експериментират.

Мъжете искат да бъде вълнуващо, но често когато не получат това, от което се нуждаят, гледат да приключат половия акт. Рядко споделят това, което не им допада в секса, а в повечето случаи мислят само за собственото си удоволствие.

Дамите също имат странно поведение в спалнята. Освен че се придържат към стереотипите, не е изключено по средата на секса или любовната игра да станат и да си тръгнат.

Свързани статии

Риби

Кой би предположил, че чувствителните, вечно мечтаещи и емоционални Риби са лоши любовници. Поведението им в спалнята може да бъде наистина плашещо. Ако не си падате по садо-мазо секса и агресията, не си лягайте с Риби.

Някои от тях дори имат фетиш към стъпала, смучене на пръстите и облизване на обувки с висок ток, както и към заснемането на половия акт. Сексът при тях рядко е чувствен, което ги поставя в графата на лошите любовници.

Погледнете на тези прогнози с повече усмивки и се радвайте на любовта и секса, независимо от зодиите.

Коментирай
7 rate up comment 1 rate down comment
az ( преди 8 години )
Какви са тия глупости бе :)Хайде пък да познавам достатъчно риби, направо са си доста е*ливи!"Проблема" е че може да се окаже че искат повече от колкото можеш да дадеш.Някакъв *** е писал това
отговор Сигнализирай за неуместен коментар