Интимно

Кама Сутра секс пози за зачеване

Поза Нидра

27.06.2015г. / 13 42ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Кама Сутра е един от най-старите и най-известни наръчници за секс. Голяма част от секс позите описани в него се прилагат и до днес. Те могат да разнообразят сексуалния ви живот, правейки го по-интересен, забавен, да ви помогнат да разберете повече за желанията на любимия човек или да преоткриете вашата сексуалност.

Кама Сутра е събрала в себе си и едни от най-добрите пози за зачеване. Споделяме някои от тях.

Преплетени бамбуци

В тази вълнуваща секс поза жената трябва да е легнала по гръб, като тазът й е извит леко на една страна. Партньорът й трябва да застане на колене, да повдигне едното й бедро върху рамото си, а другото да увие около кръста си. Тази секс поза позволява ъгъл, благодарение на който може да се достигне до G-точката.

Поза Нидра

При секс поза Нидра жената трябва да легне по гръб. Краката й да са свити в коленете, а стъпалата й разположени на гърдите на партньора. Доставете си това дълбоко и чувствено проникване, което може да увеличи вашите шансове за зачеване.

Мидена черупка

Тази секс поза е близка до кучешката. Жената е застанала на колене с наведено напред тяло. Партньорът й също коленичи зад нея, като същевременно я обгръща с ръцете си. Контактът между двамата влюбени е не само физически, но и емоционален.

Свързани статии

Мъжът има възможността да стимулира няколко ерогенни зони едновременно. Секс позата не само ще ви достави голямо удоволствие, но ще улесни придвижването на сперматозоидите към шийката на матката.

Поза Катинар

За да изпълните тази секс поза, жената трябва да седне на ръба на маса, шкаф или бюро. Бедрата й са увити около партньора, а за опора ръцете й са върху масата. Партньорът й е обгърнал ханша й с ръцете си. Двамата са заключени в един приятно изгарящ капан наречен секс.

Снимка: istock

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
123 ( преди 8 години )
По стечение на обстоятелствата съм контактувал с много индиици от различни щати, като им кажеш за кама сутра и те си мислят че е комикс. Така че да вземете първо да образовате индииците , а след това нас. Индииците въобще не са чували за тези неща
отговор Сигнализирай за неуместен коментар