Интимно

Кога първата среща трябва да е и последна?

Не си заслужава да се хабите за втора среща при тези обстоятелства!

29.08.2015г. / 15 00ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Случвало ли ви се е да искате да избягате от първа среща? Тогава защо не го направите?! Не сте длъжни да си губите времето, ако усещате, че няма смисъл да продължавате. 

Има някои сигнали, които подсказват, че първата ви среща трябва да е и последна!

Няма искри

За къде без искри? За да пожелаете да отидете на втора среща преди всичко останало трябва да усетите тръпка, пламъче, което да ви накара да пожелаете да видите този човек отново. Ако през цялото време на срещата не усещате нищо такова не си въобразявайте, че вероятно искрата ще пламне по-нататък – просто не си губете времето. 

Нямате нищо общо

Ако разговорът не върви, нямате общи теми, интересите ви се разминават, дори разбиранията ви за нещата от живота са разнопосочни, няма смисъл – така ще е и занапред, ако решите да продължите да се срещате с този мъж.  

В даден момент тези различия не само ще ви отблъснат, но могат да предизвикат и напрежение. 

Напил се е прекалено

Да се натряскаш на първа среща не е добър вариант. Всъщност си е направо абсурд! За момент можем да допуснем, че се случва от притеснение, но въпреки това е много лош знак. 

Още по-лошо е ако усетите, че той е дошъл на срещата подпийнал, вероятно за кураж. Трябва ли ви наистина такъв мъж, който има нужда от алкохол за смелост и отпускане?

Скръндза

Дори да не сте златотърсачка ще ви направи лошо впечатление, ако мъжът срещу вас проявява прекалено скъперничество. Не става дума да ви заведе на първа среща в 5-звезден ресторант и да поръча черен хайвер, омар и шампанско от златна реколта. Но все пак, ако парите са основната му тема на разговор, а и ако виждате, че му е крайно неприятно да ви почерпи питие – бягайте, по дяволите!

Снимка: iStock

Твърде настоятелен

Привлекателно е да му оставите нещо загадъчно за после, да има за какво да мечтае, да мисли и да очаква. Ако още на първата среща му се пуснете, има вероятност да изгуби интерес за втора среща.

Свързани статии

Не се връзвайте на намеците му за секс на първа среща, освен ако и вие не искате това. Търсещите истинска връзка не биха били толкова настоятелни от самото началото. 

Споделя прекалено много информация

Първата среща не е моментът да си разкажете майчиното мляко. Тя е моментът на загадките, на недовършените изречения, на погледите и закачките. Хубаво е да си паснете още самото начало и да има за какво да си говорите с часове, но ако той ви отегчава с протяжните си разкази за училищните години и казармата, по-добре се откажете, вместо да спите на масата.

Коментирай