Готварство

Всички рецепти за туршия на едно място

Всички рецепти за туршия на едно място

Туршия – класика на всяка трапеза в България от ноември та до март, април. Прекрасно мезе за ракия, тежко червено вино, прекрасно върви и на месце и на постно ядене.

Сега е моментът за туршиите и за слагането на вкусна зимнина.

Прочетете още:

Сигнал за нередност в статията

Изпрати

Изпращане на статия

Изпрати


Коментари 7

Напиши коментар
  • 7

    Овчаров

    преди 9 месеца

    Като прочетох рецептата за киселото зеле, не смея да се доверя и на останалите. Толкова е неточна...:"на 10 л вода - 500гр сол" Толкова солено ще стане,че няма да се яде. На 10 л. вода се слага 300гр. сол , не повече.От 40 години го правя така и смея да кажа ,че всички ,които са го опитали, са го харесали
  • 6

    Anna

    преди 1 година

    Третата поред е кисело зеле
  • 5

    new

    преди 1 година

    а къде е рецептата за киселото зеле?!
  • 4

    ancela

    преди 1 година

    mii, az opitah i mn. haresah
    i to mnogo vi kazva,m :) :) :)
  • 3

    do eli

    преди 1 година

    kato q opita6.

Напиши коментар

Моля, въведете кода в полето *

Изгодни оферти

Puls

Tialoto