Семейство

По кои мъжки професии въздишат жените?

Във фантазиите на всяка жена се е появявал поне един от тях...

13.02.2014г. / 17 40ч.
Илияна Николова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Признайте си колко често сте фантазирали, че мускулест пожарникар ви грабва от ръба на горяща сграда и спасява живота ви! Или докато гледате филм с някой любим секси актьор непрекъснато си се представяте на мястото на главната героиня, която му партнира.

Има най-разнообразни фантазии както от страна на жените, така и на мъжете. Ние сме събрали най-популярните мъжки професии, които карат женските колене да омекват. Ето кои са те!

Астронавт

Вероятно, за да е станал астронавт, е много добър във всичко. Със сигурност е физически добре трениран, издръжлив, стриктен, освен това високообразован, добър в точните науки.

Пилот

Жените са луди по мъже пилоти, откакто изобщо има самолети. Има нещо силно мъжествено в тази професия, което кара жените да въздишат. Владеенето на самолета, отговорността за много хора са все привлекателни аспекти на тази толкова рискова професия.

Пилотите са смели, приключенски настроени, вероятно богати, атлетични и красиви в представите на жените.

Пожарникар

Смелостта и доблестта на тези мъже привлича като магнит женската половина на света. Първо, вероятно е заради униформата, която буди множество фантазии. Второ, героичният ореол, който тази професия слага около главите на мъжете, борещи се с огнената стихия, ги прави повече от неустоими.

Пластичен хирург

Всяка жена, която е гледала прочутия сериал „Клъцни/срежи“, си представя елитното излъчване на мъжете, представители на тази професия.

Пластичните хирурзи са ловки, сръчни, имат силни ръце, арогантно магнетично привличане и свръхувереност.

Спасител

Спасител на плажа, планински спасител, брегова охрана – отново мотивът за спасението разпалва в женското съзнание силно желание. Спасителите са силни, мъжествени, добри, състрадателни и преди всичко секси!

Свързани статии

Архитект

Мъжете с тази професия винаги са класирани високо. Те са интелигентни, изтънчени, ерудирани, стабилни, елегантни. Ако имате среща с мъж архитект и разхождайки се по време на срещата се спирате на улицата и той казва: „Тази сграда аз съм я проектирал!“ няма ли да ви омекнат коленете?

Адвокат

По тях си падат жени, търсещи материална стабилност. По презумпция адвокатите са спокойни, уравновесени, силни характери, убедителни защитници с добро материално състояние. За много жени тази професия е гаранция за стабилно финансово бъдеще.

Барман

Тази професия определено е секси! Барманите са смятани за добронамерени, чувствителни, способни да изслушват и утешават. Те са красиви, сексапилни, с мускулести тела и често са страхотни в леглото!

Коментирай
3 rate up comment 3 rate down comment
jujka06 ( преди 10 години )
3 rate up comment 0 rate down comment
pipinana ( преди 10 години )
ne sam gledala po tozi na4in pomejdu ni s milia ....za men e vajno 4ove6koto , drugoto e van6na obvivka ,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар