Здраве и красота

Диетата на Клаудия Шифър

5-дневен хранителен режим за бързи резултати

21.10.2013г. / 08 40ч.
Михаела Лазарова
Клаудия Шифър. Снимка: Reuters

Клаудия Шифър. Снимка: Reuters

 

Клаудия Шифър не спира да изненадва с красива визия. Моделите от 90-те години днес изглеждат все така млади и красиви като Клаудия Шифър например. Младостта си дължи не само на физическата активност и козметични процедури през всичките тези години, но и на начина на хранене.

Акцентът в менюто й е върху пресните плодове и зеленчуци, както и зеленчукови супи. Храни се балансирано, като не пропуска хранене. Когато между храненията или след тренировка усети глад, хапва плод, пие билков чай или пресен сок от домати.

Предпочитана физическа активност от модела е пилатес, както и кардио тренировки. Често прави разтоварващ режим, който не само помага за бързото сваляне на килограми, но и поддържа един свеж и блестящ тен на лицето.

Програмата е 5-дневна. Трябва да пиете много вода, билкови чайове и пресни зеленчукови сокове. Запишете си менюто. Клаудия съветва за оптимални резултати вечерята ви да бъде в по-ранен час, като преди сън е хубаво да изпивате чаша билков чай, подсладен с мед.

През годините моделът се превърна не само в нарицателно за красива жена, но и за стил и класа. Клаудия Шифър е винаги различна, елегантна и естествена. Разгледайте галерията ни с едни от най-красивите й снимки.

Закуска

Купичка с плодова салата, като забранени плодове са грозде и банан. Чай или кафе без захар, чаша натурално кисело мляко.

Закуска преди обяда

1 плод според сезона или пресен зеленчуков сок.

Обяд

Зеленчукова яхния от карфиол, пипер, моркови, 1 супена лъжица грах или фасул, лук, целина, магданоз.

Следобедна закуска

1 плод или зеленчуков сок.

Вечеря

100 г сварен кафяв ориз, печена риба, купичка с плодове.

Коментирай