Здраве и красота

Вита Силует Фитнес – хляб за всяка жена

Този хляб е 100% пълнозърнест без никакви добавки на бяло брашно

26.03.2016г. / 09 32ч.
Михаела Лазарова
Вита Силует Фитнес – хляб за всяка жена

Представете си следното: всеки ден хапвате вкусен, ароматен, засищащ хляб и... противно на очакванията, не напълнявате и не разваляте фигурата си, а напротив, намалявате теглото. Не е нужно да изключвате хляба от диетата си и да гладувате, очаквайки с нетърпение следващото хранене – насреща е 100% пълнозърнест хляб Вита Силует Фитнес!

Присъствието в диетата на полезен хляб с приятна кафеникава коричка отвън и приятен вкус отвътре е изключително удоволствие. Освен това, нормализирате обмяната на веществата и състава на кръвта, понижавате холестерола и подобрявате работата на сърдечносъдовата система и дебелото черво, стабилизирате кръвната захар при диабет, повишавате имунитета си, а тялото се изчиства от токсини. Плюсовете на хляба без бяло брашно са доказвани и потвърждавани чрез изследвания на учени от 1990 г. насам.

От какво е направен хляб Вита Силует Фитнес?

Тайната е много проста. Този хляб е 100% пълнозърнест без никакви добавки на бяло брашно. Разбира се, сигурно сте чували или вече знаете колко полезно е за Вашето здраве да се яде пълнозърнест хляб, приготвен без бяло брашно и по възможност домашен. Но всъщност много малко хора имат време и могат да си позволят приготвяне на истински здравословен хляб вкъщи.

В такъв случай удобно и практично е на масата Ви да присъства някой от видовете Вита Силует, а ако сте на диета и спортувате, хапването на Вита Силует Фитнес е силно препоръчително за бързи и видими резултати.

При производството на хляб Вита Силует Фитнес се използват всички жизнени сили на зърното. При това в него се запазват в естествения си природен вид всички вещества, съдържащи се в цялото зърно: хранителни влакнини (фибри), целулоза, обвивката, зародишът, витамини, аминокиселини, минерални вещества и други важни компоненти, заложени от природата в цялото зърно.

Освен със 100% пълнозърнестия си състав, хляб Вита Силует Фитнес ни изкушава с богатия си вкус и разнообразни съставки, които несъмнено връщат негово величество хляба в менюто на всички трениращи и спазващи хранителни режими. Богатият на протеини хляб ни доставя по естествен и пълноценен начин необходимите ни белтъчини и незаменими аминокиселини.

Намаленото количество на въглехидрати и мазнини не са единствените ползи, с които може да се похвали този хляб. Специалните зърнени съставки, от които е направен не само подпомагат намаляването на „лошият“ холестерол, но и придават неустоим вкус и аромат. Богат на лен, слънчогледови ядки, конопено семе, овесени ядки и цели счукани соеви зърна, този протеинов хляб е комплексно решение за всеки хранителен режим.

Ползи от хляб Вита Силует Фитнес:

  • Балансиран аминокиселинен състав – спомага за по-пълното усвояване на протеините;
  • Източник на бавни въглехидрати, давайки възможност да се запази чувството на ситост през целия ден;
  • Източник на фибри – подпомага храносмилателната система;
  • Богат източник на протеини – особено подходящ за диети и спортуващи. Всяка филийка съдържа невероятните 5 g протеини. Съдържа минерали, растителни протеини и витамини;
  • Неутрализира действието на токсините и пречиства организма от натрупани отпадни вещества;
  • Не съдържа консерванти и ГМО.

Тези преимущества са повече от достатъчни, за да изберете 100% пълнозърнестите хлябове Вита Силует и балансираните хлябове Вита Баланс за трапезата и хранителния си режим.

Създаването на пълнозърнести хлябове „Вита“ е вдъхновено от философията за пълноценен и здрав живот за Вас и Вашето семейство. Дългогодишните усилия, опит и знания за предлагане на здравословни и вкусни продукти донесоха на най-новия член в семейството, „Вита Силует Фитнес“, високо отличие – Златен медал за своите вкусови и хранителни качества от международното изложение БУЛПЕК като качествен и оригинален пазарен продукт.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
Жени ( преди 8 години )
С огромно нетърпение чакам да прочета състава- колко Е-та , подобрители и разни други има и в този хляб. В другите видове на Вита, съставът е 4-5 реда. И да уточня, че не съм от конкуренцията- просто обичам да чета състава на храните, които хвалят.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар