Свободно време

Седмичен хороскоп за 27 ноември – 3 декември 2017

Раците да следват интуицията си

27.11.2017г. / 15 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Последните дни на ноември и първите на декември определено ще бъдат интересни. Ще трябва да обмисляме добре действията си, за да не допускаме грешки. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

На моменти може да получите усещането, че сте в „задънена улица“. Няма място за паника. Намалете темпото, анализирайте още веднъж фактите и се опитайте да промените тактиката. Излишно е да бързате, преценявайте резултатите от различни гледни точки, за да не се получи някакъв изненадващ ефект. Близките ще ви подкрепят, но не разчитайте да свършат работата вместо вас. Не бързайте с покупките.

Телец

Присъщата ви упоритост ще ви е много от полза през тази седмица. Излишно е да си правите каквито и да било планове, непрекъснато отнякъде ще изскача нещо спешно, с което никой друг освен вас не може да се заеме.

Като се знае колко сте прагматични няма начин да не се справите, но в същото време е желателно да не лишавате близките си от внимание. Не се престаравайте и не се възгордявайте с постиженията си, макар че резултатите ще получат висока оценка.

Любовен хороскоп за 27 ноември – 3 декември 2017

Близнаци

С много объркани ситуации ще се наложи да се справите през тази седмица, но ще намерите правилния начин благодарение на интуицията и въображението ви. Ще разполагате с достатъчно време за повече от един опит и за корекции, когато се налага. Ще разполагате и с достатъчно време за размисъл и за себе си.

Следвайте максимата „три пъти мери` – един път режи`“ и ще получите точно онова, което очаквате. Ще имате допълнителни приходи, но това не означава, че трябва да правите допълнителни разходи. Личните отношения ще са леко дистантни.

Рак

През тази седмица личните отношения ще ви интересуват много повече от всичко друго. Следвайте интуицията си, ако към момента сте в някакъв конфликт и искате да го изгладите. В състояние сте да намерите правилния начин и да постигнете желаната хармония и спокойствие. Отделете малко време и за здравето си. Сега е моментът да се преборите с вредните навици. Въздържайте се от каквито и да било рискове, свързани с финансите и имуществото си.

Коментирай