Свободно време

Започват номинациите за "Българско събитие на годината в САЩ"

17.12.2010г. / 10 59ч.
Аз жената
Започват номинациите за "Българско събитие на годината в САЩ"

Стартира кампанията на редакцията на Eurochicago.com, с подкрепата на посолството на Република България във Вашингтон и консулствата ни в Ню Йорк, Чикаго и Лос Анжелис, която ще определи победителят в конкурса Българско събитие на годината в САЩ.

От редакцията на сайта съобщават, че е настъпило време да се проведе гласуването, което ще определи главните български събития. За тези, които се присъединят към гласуването, организаторите обещават да има стимули под формата на награди.

Идеята за конкурса на Еврочикаго е чрез медийно огласяване на събитията с българско участие в САЩ те да добият популярност и да привлекат в по-значима степен вниманието на нашата общност в Америка и по света.

Наградите на конкурса (лаптоп, дигитална камера и др.) ще са за тези, които са готови да разкажат за успехите на другите и да гласуват за тях.

Предложения за български събития в САЩ се очакват до 15 януари 2011 г.

Миналата година за събитие на 2009-та, макар и неофициално, според писмата на читателите бе определено участието на родената в София Лаура Чуканов на конкурса "Мис САЩ ‘2009", която бе на крачка от спечелването на титлата, класирайки се на финала сред четирите най-красиви момичета в Америка.
 

Коментирай