Мода

Модните прически и цветове на лято 2011

19.06.2011г. / 15 39ч.
Нина Иванова
Модните прически и цветове на лято 2011

Лято е, топло е и е време за почивка - на море, край басейна или пък в планината! Но освен, че е е време да помислим къде да прекараме лятната си отпуска, необходимо е и да поосвежим външния си вид.

Без да се колебаете много, започнете от косата - лесно е, не боли, не коства много усилия и средства, а пък е най-забележимата промяна, която може да направите. Ако искате да смените цвета на косата си, ето кои са хитовите нюанси, с които може да започнете това вълнуващо лято:

За експериментаторките:

- Цветните кичури в няколко цвята;

- Цвят капучино;

- Цвят лешник;

- Огнено червено;

За брюнетките:

- Моден хит на лято 2011 са тъмните корени в комбинация с изсветлени кичури около лицето. Кичурите следва да са с 2-3 тона по-светли от цвета, с който обикновено се боядисвате;

За блондинките:

- Платиненото русо отново е на мода и ще бъдете звездата в компанията, ако изберете да сте светло руса. Но внимание: платиненото русо е претенциозно и преди да пристъпите към ярко изсветляване, се консултирайте с фризьора си дали ще отива на тена на лицето ви.

Прическите на лято 2011:
Съвсем леки, естествени къдрици, стил Холивуд. Небрежни и едри къдрици, които се спускат леко по раменете ви, е идеалната лятна прическа. Така ще впечатлите приятелите си с по-различна визия, без да сте прекалено официална.

За дамите с дълги коси:

Конска опашка: това е най-лесната прическа за летните горещини. В топлото време дългата коса често ни пречи да се чувстваме комфортно и най-лесно е да я вържем на опашка. За да бъде обаче повече от обикновена прическа, опашката може да бъде направена по различни начини. Най-бързо бихме се справили с разкрасяването, ако си осигурим аксесоар - ефектна цветна лента за коса (в тон с тоалета ни например), диадема, шнола, цветни фиби и т.н.

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
selena ( преди 11 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
verji ( преди 11 години )