Бременност

5 хубави страни на бременността

23.04.2012г. / 14 49ч.
Аз жената
5 хубави страни на бременността

Кое е хубавото на бременността? Има толкова много красиви неща в това да носиш бебе, но сега ще изброим само част от тях:

1. По-красива сте – ноктите са здрави, косата е гъста и тежка, а цялото ви лице сияе.
2. По-секси сте – още преди да проличи коремът, ще се наложи да си вземете сутиен по-голям номер.
3. Можете да ядете и да спите по което време ви се иска и никой не може да ви каже нищо.

4. Непознатите са много любезни – отварят ви вратата, отстъпват ви място в автобуса или пък минавате по-напред, вместо да чакате на опашка.

5. Усещате първите движения на бебетоистинско вълшебство!

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
39 rate up comment 8 rate down comment
една ( преди 11 години )
1.По-красива сте ако можете да си го позволите."По-красива" важи само за звездите, които ни се усмихват от списанията.2.По-секси...зависи колко ви се повръща.3.Може да ядете и да спите колкото ви се иска ако сте в болничен.На работа ще ви е малко трудно.4.Непознатите...не ви забелязват.Когато влезете в автобуса изведнъж всички седящи виждат нещо много интересно през не дотам чистите прозорци.На мен за всичките осем месеца само веднъж ми отстъпиха място и то защото кондукторката се развика на някакъв ученик да стане.На опашка по-скоро ще те задушат, отколкото да те пуснат напред.5.Само това е вярно-движенията на бебето-наистина е вълшебство.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
35 rate up comment 9 rate down comment
Колко ( преди 11 години )
Колко пъти точно Ви ставаха в градския транспорт? Аз съм забелязала, че пък на бременните много рядко им стават - трябва да са с много големи кореми и много нахални, иначе никой не им става. Като са бременни да не се возят и да притесняват хората.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар