Мода

Нюйоркската дизайнерка Натали Крайнина с колекцията си Пролет-лято 2013

15.10.2012г. / 11 13ч.
Аз жената
Нюйоркската дизайнерка Натали Крайнина с колекцията си Пролет-лято 2013

На 14 септември 2012, за четвърти пореден път, нюйоркската дизайнерка и посланик на I Can Too – българката Натали Крайнина, представи новата си колекция Пролет-лято 2013 на „Дните на модата в Уилямсбърг“, Ню Йорк („Williamsburg Fashion Weekend“).

Част от модното шоу са новите тениски I Can Too – по дизайн на Натали, които тя създава специално за инициативата.

Пред много медии и почитатели на модата от цял свят, Крайнина популяризира благотворителната инициатива и готовността си да дарява своя талант в подкрепа на деца със специални нужди.

Сива тениска I Can Too, в съчетание с атрактивна черна пола, впечатляват публиката на едно от най-посещаваните модни събития в Ню Йорк.

Цялата ексклузивна колекция тениски „Натали Крайнина за „И аз мога““ в черно, сиво, розово и синьо-бяло райе са изработени безвъзмездно от шивашка фирма от Пловдив.

Пролетно-лятната линия на Натали Крайнина за 2013 е свързана изцяло с преоткриване на черното. Винаги модерно и толкова нюйоркско, черното стои страхотно на всеки. Колекцията се състои от взаимозаменяеми части, които могат да се носят заедно, както и да се съчетаят с дрехи от гардероба ви. Представете си вашата „малка черна рокля“, показана с цяла колекция. Натали Крайнина си представя лежерна лятна линия, като играе с материи и силуети. Тя използва леки материи, като стреч деним и памук и ги облича с кожа, копринени брокати, като някои части са избродирани със скъпоценни камъни. Макар изцяло в черно, в облеклата има загатване и на сребристи, сини и зелени нюанси.

Елегантна и изтънчена, колекция Пролет-лято 2013 е изпълнена с игривост и живот. Колекция, която носи социално послание.

И вие можете да станете част от I Can Too, като се включите с това, което можете най-добре! Можете да пишете на office@icantoo.eu

Снимки: Brian Schutza

Прочетете още:

Вижте също:

Коментирай