Мода

Да откраднем няколко модни трика от звездите

Звездите от червения килим сами ни дават идеи

29.11.2012г. / 17 06ч.
Ана Петрова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

За жалост или за щастие не всеки от нас може да си позволи личен моден дизайнер или съветник. „Защо ми трябва съветник, за да реша как да се обличам?“ – ще попитате. Реално погледнато, няма причина да се оставяте на чуждото мнение да диктува стила ви на обличане, но замислете се как действат моделите по витрините на съзнанието ни.

Нормално е, ако видим нещо хубаво, да искаме да го имаме и ние. Затова дерзайте – оглеждайте се и взаимствайте идеи.

Ето какво ни предлагат някои звезди от червения килим:

Зоуи Салдана е облякла къса семпла блуза с коланче в талията и разширяваща се в основата си. По този начин, бедрата, които късото панталонче недискретно показва изглеждат още по-изваяни и разкошни. Важното тук е да знаеш какво имаш и да можеш да го подчертаеш по правилния начин.

Свързани статии

Ема Стоун е с дълга рокля на цветя. Розите са бели на черен фон и не биха създали никакво особено впечатление, ако не беше яркорозовото червило на актрисата. То по такъв начин контрастира с тоалета й, че го кара да заиграва пред погледа ни. Контрастът е ключов мотив, който се използва не само в модата, но и във всички видове изкуство.

Даян Крюгър излиза пред обективите на камерите с рокля и пола! Колкото и неестествено да звучи, комбинацията е изключително успешна. Ако решите да се опитате да я повторите, уверете се, че платът на полата е по-плътен от този на роклята, за да няма грозни бръчки. Също така дължината на роклята трябва да е по-голяма, за да създадете ефект на надиплен плат след мястото, където свършва полата. Търсете хитри начини да използвате дрехите, с които разполагате.

Солан Ноулс (сестрата на поп дивата Бионсе) съчетава различни по вид и цвят щампи – удар под кръста за консервативното око. Ако обаче кройката на дрехите и стиловете им са удачно комбинирани, няма риск да ви помислят за далтонист, а по-скоро с либерално настроен вкус към модата. Естетиката трябва да е на първо място, колкото и да е своеобразна и странна.

Коментирай