Мода

Какво да си облечем за лятно парти

Изберете между флорални мотиви и животински принт

05.06.2013г. / 14 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Лятото наближава, почти е тук, а с него и желанието за почивка, забавления и партита. То винаги предлага незабравими моменти за нас и приятелите ни, срещаме нови хора и създаваме интересни познанства, най-вече през лятото.

Свързани статии

Дните се сливат с нощите ни, особено когато сме на парти. Партитата са най-различни – край морето, край басейна, градински партита, през деня или вечерта.

Но за всички тях, разбира се, бихме искали да бъдем подходящо облечени. Когато избирате как да се облечете за парти, винаги се спирайте на дрехи и обувки, с които ще ви бъде удобно.


Градинските партита ни събират, за да правим вкусно барбекю или на чай със сладки. Изберете бермуди и риза с къс ръкав и удобни кецове.

Или пък рокля на цветя, която пада свободно. Обувките нека бъдат сандали на платформа или на по-нисък ток.


Парти край басейна

Няма съмнение, че за него ще ви е необходим бански. Може даже да си вземете повече от един и да ги сменяте. Добавете плетена кошница, шапка с голяма периферия, парео или туника от ефирна материя.

Късите панталонки и потниците също са позволени. Изберете сандали с дървена подметка и обемни гердани и гривни.

Парти край морето

Банският и тук ще ви бъде необходим. Можете да облечете гащеризон, дълъг или къс, ефирна рокля, а на главата да завържете шал като тюрбан. Изберете сандали с тънки каишки, които да са на равна подметка.

Отново добавете обемни бижута, а защо не и свежи цветя в косите.

Цветовете остават ваш избор. Изберете между флорални мотиви, животински принт, смесване на десени и материи. Забавлявайте се и бъдете неотразими.

Снимки: Reuters

Коментирай