Мода

Ретро настроение в колекцията на Gucci за пролет-лято 2016 (галерия)

Всяко парче плат и елемент носят уникалност

18.11.2015г. / 08 40ч.
Михаела Лазарова
Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

Модата е свобода и начин да изразиш себе си. Когато искате да бъдете истински забележителни, вие се нуждаете от нещо наистина специално, което ще ви отличи от всички. Представяме ви колекцията на Gucci за пролет-лято 2016.

В нея всеки елемент и парче плат са уникални. Кои ще са основните акценти за следващите сезони, които лейбълът определя като водещи?

Криейтив директорът Алесандро Мишел и екипът му, са отделили специално внимание на копринените блузи, дантелените ризи, монограм шлиферите, както и на флоралните бродерии допълнени с мотивите на бранда.

Линиите на панталоните, шлиферите и якетата напомнят за 70-те години на миналия век. Една модна закачка, която не би била толкова съвършена без ретро очилата. Това, което споделя Алесандро за смелите решения в колекцията е, че е искал да включи нещо старо, на което да предаде изцяло нов смисъл. И наистина се е получило!

Свързани статии

Една палитра от цветове, материи, десени. Не пропускайте да добавите в гардероба си багри като жълто, розово, виолетово, зелено, сьомга, тъмносиньо и червено.

От рокли и блузи с волани и набори, украсени с пайети и много блясък, до змийски принт, 3-D флорални мотиви, плетени баретки, вратовръзки и плоски мокасини. Бъдете забележителни, а не скучни! Вижте още снимки в галерията ни.

Снимки: Reuters

Коментирай