Мода

Палми, животински принт и флорални мотиви от Dolce&Gabbana за пролет/лято 2020

Една различна колекция

25.09.2019г. / 08 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Седмицата на модата в Милано не би била същата без колекцията на Dolce&Gabbana. Едно дългоочаквано модно шоу или поне за нас. „Обичаме да правим нещо бляскаво и обичаме чувството за щастие, лятното време. Това е нашата философия.„ – сподели зад кулисите Стефано Габана за тяхната „Сицилианска джунгла“.

Лъскави материи и ресни в колекцията на Оскар де ла Рента за пролет/лято 2020

Моделите преминаваха покрай големи палми и върху леопардов подиум. Темата за пролет/лято в колекцията на италианското дуо е джунглата. Ананаси, рокли от лен с апликации върху тях изобразяващи животни от джунглата, палми, разбира се леопардов принт. Големи точки с флорални пайети, обемни аксесоари.

Джунглата присъства като настроение и в колекциите на Versace, Armani. Визия в бежово, която е удобна за пътуване, напомняща за изследователи, които са тръгнали да търсят чудеса в непознатата джунгла. До тях фантастична феерична зелена рокля с тропически цветя, лъскави материи и обемни флорални щампи.

Точки и цветя в колекцията на Каролина Ерера за пролет/лято 2020

Пролетта и лятото на 2020 ще ни донесат много цвят и настроение. Ще покажем красивото в себе си по един по-различен, може би донякъде див начин. Dolce&Gabbana винаги успяват да ни изненадат и да се отличат от останалите модни брандове, въпреки сходните теми в колекциите си. Разгледайте галерията ни и се убедете сами.

С гордост трябва да отбележим, че Белослава Хинова и София Маджарова покориха модната столица Милано по време на традиционните дефилета от Седмица на модата. Белослава, която преди две седмици навърши 17 години, бе един от моделите, избрани да представят колекциите пролет/лято 2020 на световните брандове Sportmax, Emporio Armani и Dolce&Gabbana.

                                         Белослава Хинова. Снимка: „Ивет Фешън“

Топмоделът на „Ивет Фешън“ София Маджарова също направи запомнящо се участие. Тя дефилира на ревюто на един от най-знаменитите дизайнери – Мартин Марджела и неговия бранд Maison Margiela.

                                       София Маджарова. Снимка: „Ивет Фешън“

София се разходи по подиума и с дрехите на нашумялата италианска марка Drome. 22-годишната манекенка с нейната уникална красота и ярка индивидуалност успя за кратко време да впечатли най-престижните модни агенции от Париж, Лондон и Барселона. Тя дебютира на Седмица на модата в Лондон, но взе участие и на седмицата на модата в Париж и Милано. 

Снимки: Reuters

Коментирай