Мода

Палта, с които ще сте стилни през зимата

Изберете палто с едри геометрични шарки

01.01.2023г. / 07 47ч.
Мария Василева
Снимка: istock

Снимка: istock

Отдавна отмина времето, в което за да се чувстваме топло през зимата, трябваше да носим обемни кожени палта. Към днешна дата кройките и материите позволяват да изглеждаме стилно, да се чувстваме удобно и защо не секси? Въпреки че свързваме зимата със студено време и дни, прекарани вкъщи, всъщност животът тече с пълна сила.

За да покажете най-доброто от себе си, подбрахме за вас палта, с които ще изглеждате елегантно през зимата. Ето ги и тях:

Стилно черно палто със сваляща се яка

Определено няма да чувствате зимния вятър с този модел. Става въпрос за класическо вълнено палто. То може да е изработено както от чиста вълна, така и от смес от няколко материи. За да имате по-голяма свобода за експерименти изберете палто, което има сваляща се яка от екокожа. Така ще можете да го съчетаете както с по-елегантни облекла (рокли, парти тоалети), така и с ежедневни дрехи (дънки, други панталони). Лесно ще го съчетаете с почти всякакви модели чанти и обувки, било то спортни или по-изискани.

Кожен шлифер

Отделете известна сума пари и инвестирайте в подобен модел. Освен че ще ви е топло, той ще издигне всеки ваш тоалет буквално на съвсем друго ниво. Ако го съчетаете с естествени материи – вълна, кашмир, коприна – бъдете сигурни, че вие ще сте абсолютна модна икона!

Черно-бяло палто с принт

Понякога, за да се отличите от тълпата, не е задължително да носите ярки цветове. Ако изберете палто, което има белия цвят като фон, с принтирани едри геометрични шарки в черно, бъдете готови да предизвикате много погледи и коментари. Съчетайте с малка черна дамска чанта и класически ботуши на ток.

Овърсайз палто в зелено

Ако харесвате уличната мода и искате да демонстрирате такъв стил, изберете този модел. Милитъризеленото е цвят, който идеално се съчетава с бежово, черно, бяло или крем. Ако търсите алтернатива на тези основни цветове, тогава войнишкозеленото е за вас. Този тип палто можете да носите със спортни облекла и обувки. Спортният екип, който се носи в ежедневието е тенденция от пролетта, която продължава да властва и през този сезон, а инфлуенсърите я обожават. Много стилни дами също избират такива екипи, с които да се чувстват удобно, изпълнявайки работни ангажименти.

Палто от изкуствена кожа с косъм

Свързани статии

За да внесете щипка класа и да изглеждате изискано, добавете към гардероба си такъв модел. Изберете пухкаво палто с дълъг косъм в бежово, черно или бяло. Друг вариант е да се спрете на имитация на животинска козина. Така ще успеете да изглеждате скъпо облечена, без да заплащате за това с живота на даден животински вид. Много големи брандове заявиха, че се отказват напълно от използването на животински кожи. Така че, можете да използвате това във ваша полза. Носенето на изкуствена кожа отдавна не се счита за проява на лош вкус.

Дълъг елек без ръкави

Макар и да не е точно палто, без проблеми можем да сложим тази дреха в зимния си гардероб. Абсолютен хит в тенденциите през този сезон, той е подходящ за носене през дните, в които времето не е чак толкова студено. Можете да го съчетаете както със спортно, така и с елегантно облекло.

Капитонирано палто

Това пухкаво палто ще ви предпази от зимния студ и ще ви даде възможност да изглеждате тренди. Можете да го носите както в ежедневието, така и в офиса. За съжаление, ако имате няколко килограма в повече, можете да пропуснете този модел. Той ще добави към фигурата ви допълнителен обем, от който може би вие нямате нужда.

 

Коментирай