Мода

6 трика да изглеждате по-слаби с правилен избор на дрехи

Как да направим подбор на облекло

09.08.2023г. / 10 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка жена иска да изглежда по-слаба. Докато опитите ви да отслабнете, поддържането на диета и тренировките дадат успех, можете да подчертаете предимствата на фигурата си с помощта на дрехите. Те са мощно оръжие, за което не подозирате. Можете да използвате облеклото като прекрасен начин да изглеждате по-слаби.

По-слаби с по 1 сантиметър на ден

Стига да знаете как да използвате дрехите, цветовете и кройките, къде точно да поставите акцент и къде да свиете обема, ще ви е много по-лесно да изглеждате по-слаби, отколкото сте.

Ето някои прекрасни съвети и трикове за това как да изглеждате по-слаби с помощта на правилния подбор на дрехи.

Избирайте по-тъмни цветове

Тъмните цветове винаги са добър избор, когато искате да изглеждате по-вталени. Светлите тонове могат да ви изиграят лоша шега. Ако заложите на тъмните нюанси като акцент в общото звучене на тоалета ви, няма да сгрешите.

Високата талия е по-добрият избор от ниската

Панталони и поли с висока талия ще ви направят по-слаби, отколкото сте. Високата талия има свойството да стеснява силуета, затова е по-добре да заложите на нея, за да отнемете от обема, особено ако имате несъвършенства в тази област.

Внимателно подбирайте дължината

За да направите така, че да изглеждате оптично по-слаби, не бъдете крайни в избора на дължина. Както прекалено късите, така и прекалено дългите долни части на облеклото могат да изиграят лоша шега тук. Придържайте се към златната среда. Тя ще ви помогне да направите фигурата ви да изглежда по-стройна.

6 начина да намалите обиколката на бедрата

Свързани статии

Внимавайте с шарките и принтовете

Шарките и принтовете по дрехите могат да са привлекателни и да ви допадат, но те могат да ви направят по-обемни и пълни, отколкото сте. Ако заложите на дюс акцентите в облеклото, това ще ви втали и ще ви накара да изглеждате по-слаби и стройни. Избирайте принтове само като акцент, не като основен мотив в облеклото.

По-тесни дрехи в долната част е по-добрият избор

Ако искате да прикриете обема на фигурата си, заложете на по-тесни дрехи в долната част и по-разкроени в горната. Това винаги работи в полза на фигурата и я кара да изглежда по-стегната и стройна.

Превърнете аксесоарите в нещо, което грабва окото

Аксесоарите имат много голяма сила, за която не подозирате. Те могат както да привлекат внимание, така и да го отвлекат от местата, които не искате да бъдат така видими. Използвайте тяхната сила, за да прикриете несъвършенствата си.

С какво да съчетаем класическото бяло

Коментирай
Здраве и красота