Меню

Тарти с лук от бутертесто

14 декември 2016 | 07:42 | Михаела Лазарова
4 от 3 гласа
1 охладено бутер тесто
2-3 големи глави лук
олио
маслини
мащерка
60 мин.

  • Порции: 10-15

Продукти
Приготвяне

Върху набрашнена повърхност леко разточете тестото. Нарежете го на квадрати или правоъгълници (размерът е по ваше желание). Сложете тартите върху хартия за печене и печете в предварително загрята фурна на 180 градуса.

През това време нарежете лука на ситно и в добре загрята мазнина го задушете до златисто заедно с мащерката. Малко преди тартите да станат готови извадете тавата от фурната и във всяка сложете от плънката и по желание добавете маслини, риба тон от консерва, колбас.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай