Семейство

5 супер секси и добри татковци

21.06.2012г. / 14 46ч.
Нина Иванова
5 супер секси и добри татковци

Знаете ли кои са най-добрите татковци в Холивуд? Те не само се грижат с огромна любов за децата си, но и изглеждат по зашеметяващ начин!

Ето кои са най-добрите и готини бащи в шоубизнеса:

Брад Пит – безспорно един от най-красивите мъже в света. В последните години често е даван за пример и като добър, отговорен родител. С интимната си половинка Анджелина Джоли имат няколко деца, като не се притесняват да кажат, че искат още много. Съвсем скоро се очаква и да сключат официално брак, за да узаконят връзката си най-вече пред децата. Мило, нали?

Бен Афлек – бившият възлюбен на латино дивата Дженифър Лопес често е обявяван за най-добър родител. Със съпругата си Дженифър Гарнър се радват на две прекрасни момиченца и едно момченце, и не спират да демонстрират огромното си щастие заедно!

Мат Деймън – мъжът-мечта, дами! Красив, богат, умен, известен, добър съпруг и баща! Запознава се със съпругата си в закусвалня, където тя му сервира кафето. Влюбват се, женят се, тя му ражда няколко деца и са пример за една от най-стабилните двойки в Холивуд.

Венсан Касел – съпругът на италианското изкушение Моника Белучи, е не просто страхотен актьор и мъж, но и наистина добър баща.

Дейвид Бекъм – футболистът и в последно време повече рекламен модел, е горд баща на 4 деца. Звездната му половинка Виктория Бекъм го дари с няколко наследници, но въпреки това Дейвид наскоро сподели, че иска още деца. Може би ще се успокои чак като си направи футболен отбор. Go, go, Дейвид!

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай