Семейство

Свети Валентин за родители

Романтичен празник въпреки децата

12.02.2013г. / 15 02ч.
Ана Петрова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Някои казват, че с началото на брака любовта и романтиката започват да бледнеят. И как да не се случва така, ако дребните жестове, показващи привързаност се загубват в рутината? Нещо повече – в един момент се появяват и децата, а присъствието им превръща спонтанното желание за сексуално отдаване в невъзможна мисия.

Ако все пак искате да отбележите празника подобаващо, ето няколко идеи за романтични преживявания на Св. Валентин.

Секс за закуска

Свързани статии

Вместо да чакате тъмнината на нощта да внесе чувство на романтика в обстановката, създайте си я сами още сутринта, когато изпратите децата на училище. Сменете чаршафите в спалнята, поднесете специална закуска, разпилейте листенца от рози в стаята... Запалете ароматна свещ или напълнете ваната с уханни масла. Отворете шампанско и отпразнувайте любовта си.

Изберете друг ден

И тази година празникът се пада в работен ден. Може би точно тази седмица сте затрупани с работа и едва ли ще имате време да се усамотите с половинката си. В такъв случай – просто разменете дните. През уикенда пуснете децата да преспят при баба, при приятели или запазете стая в някой хотел, за да можете поне за една нощ да сте само двамата. Отидете на романтична вечеря, а после нощта ще бъде само ваша.

Включете и децата в празника

Разбира се, любовта е чувство, което се изразява по различен начин спрямо различните хора. Отделете време и на децата – пригответе цветни листове, боички, ножички и заедно с тях нарисувайте сърца, усмивки, нанижете ги на конци и ги закачете из къщата. Намерете им интересни забавления през целия ден, а когато се уморят и заспят непробудно, се усамотете само двамата и увенчайте празника с романтика и страст.

Коментирай
Здраве и красота