Семейство

Звездните дами, които живеят с по-млади мъже

Вижте кои дами освен Деми Мур и Марая Кери нямат нищо против половинките им да са по-млади от тях

23.08.2013г. / 11 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В живота на всяка жена настъпва момента, в който тя има нужда от малко освежаване. Не само да промени нещо във външността си, но и емоционално да се почувства като преродена.

Холивудските дами са един добър пример за това как една жена може да запази духа и визията си по-дълго време млади. Жените, които не изпитват притеснения от връзките си с по-млади мъже, показаха на целия свят, че дори на възраст над 43, жената остава все така желана и интересна.

Свързани статии

Вижте кои дами освен Деми Мур и Марая Кери нямат нищо против половинките им да са по-млади от тях.

Шарън Стоун

На 55-годишна възраст тя изглежда зашеметяващо. Дали причината не е в половинката й, аржентинският модел Мартин Мика, който е с 27 години по-млад от нея?

Ева Лонгория

Актрисата от сериала „Отчаяни съпруги“ още тогава влизайки в образа на домакинята Габриел Солис ни подсказа, че няма нищо против по-младите гаджета. С бившия си съпруг Tони Паркър те имаха разлика от 7 години.

Дженифър Лопес

През 2011 година певицата обяви раздялата си със съпруга си Марк Антъни. Още тогава се заговори, че причината за края на връзката им е танцьорът Каспър Смарт, който е с 18 години по-млад от Джен.

Холи Бери

Тя също не отстъпва на останалите дами. Една от бившите й половинки, баща на първото й дете е моделът Габриел Обри, който е с девет години по-млад от нея.

Мадона

Мадона скоро навърши 55, а интересът й към по-младите мъже става все по-голям. Доказателство за това е последната връзка на певицата с танцьора Брахим Заибат, който е на 25-годишна възраст.

Джина Дейвис

Актрисата Джина Дейвис преминава през три брака и през 2001 година срещна пластичния хуирург Реза Джарахи, който е с 15 години по-млад от нея.  

Снимки: Reuters

Коментирай