Семейство

3 неща, които да спрете да правите във връзката си

Спрете да бъдете нарцистична натура

30.11.2013г. / 13 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Добрата връзка и партньорство между мъжа и жената се изграждат с течение на времето. Нужни са много търпение, разбиране от страна на двамата партньори, взаимен компромис и т. н. Въпреки това, често малките грешки, които се допускат във взаимоотношенията с партньора могат с времето да ги отдалечат един от друг. Тук са изброени три неща, които да спрете да правите във вашата връзка още днес.

Спрете да си мислите, че знаете всичко за противоположния пол, за комуникацията с него, за секса

Човек се учи и израства с годините. Най-големите уроци, които научава са и най-горчиви. Когато си мислите, че знаете всичко за живота, за отношенията между двама души и имате мнение по всички въпроси, често забравяте за човека срещу вас. Той не се нуждае от постоянните ви корекции и забележки за неговото виждане за нещата.

В тази връзка вие сте двама, а не един. Ако мислите, че знаете и всичко за секса значи връзката ви е обречена. Често тези, които се чувстват твърде сигурни във възможностите си в леглото отказват да променят нещо в сексуалния живот. А сексът се нуждае от разнообразие.

Свързани статии

Има лоша комуникация или липсва такава между двамата

Обикновено, когато жените не се чувстват добре в една връзка и нещо ги притеснява, премълчават своя проблем. Затварят се в себе си и тихо страдат. От днес се опитайте да комуникирате с партньора си, да споделяте страховете и притесненията си. Добрата комуникация е тази, която сближава партньорите.

Спрете да бъдете нарцистична натура

В разговор по-често вие взимате думата. Говорите твърде много за себе си, изтъквате само вашите успехи и постижения и не се вълнувате от интересите на партньора ви. Това поведение със сигурност ще ви отдалечи, затова опитайте се да излезете от капана на желанието да бъдете постоянно под прожекторите.

Коментирай