Семейство

Седмичен хороскоп за 11-17 април 2016

Напрегнат период

11.04.2016г. / 11 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Седмицата започва не само с лошо време, но според звездната карта за много от представителите на зодиакалните знаци ще бъде изпълнена с конфликтни ситуации. Какво ви очаква вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Ще е доста сложно да защитите позициите си. Обстоятелствата няма да са във ваша полза. Търсете компромисни решения и общи интереси. Въздържайте се от проява на емоции. Част от срещите и разговорите определено ще са ви неприятни.

Телец

Доста напрегнат период. Спазвайте правилата, не се опитвайте да заобикаляте първоначалните условия, които са ви зададени. Дори да се справяте добре, ще се намери кой да ви критикува, така че подхождайте към уреждане на спорните въпроси аргументирано.

Снимка: istock

Близнаци

Желанието ви всичко да се случва бързо и на всяка цена според вашите очаквания може да създаде конфликтни ситуации между вас и колегите или партньорите. Не пренебрегвайте чуждото мнение. Постарайте се да извлечете някаква полза, че и поука. Ще си спестите куп грешки и неприятности.

Рак

Проблемите през тази седмица ще са свързани предимно с членовете на семейството, любимия човек или най-близките роднини. Проявите ви на себичност и егоцентризъм определено ще бъдат посрещнати враждебно. Очаквате всички да се съобразяват с настроението ви, но това не само, че не е възможно. Направо ще е вредно за самите вас. Постарайте се да запазите чувството си за мярка, ако искате да запазите и добрите отношения.

Коментирай
Здраве и красота