Семейство

Седмичен хороскоп за 11-17 април 2016

Напрегнат период

11.04.2016г. / 11 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Финансовото ви положение ще е нестабилно. Сега може да очаквате „ефекта на снежната топка“. Една неприятност ще поражда втора, трета и т. н. Крайният резултат зависи изцяло от вас. Просто запазете спокойствие, мислете логично и не се поддавайте на провокации.

Козирог

Между близките ви назрява конфликт. Бъдете предпазливи. Проблемът не ви засяга лично, но всяка една от враждуващите страни ще се опита да ви привлече на своя страна. Занимавайте се с личните и професионалните си задачи и се дистанцирайте, макар и за кратко.

Водолей

Намалете контактите. И най-вече въздържайте се от създаване на нови връзки. Енергийното ви ниво е ниско и всеки разговор, лично или по телефона, ще ви изтощава. Имате нужда от време сами със себе си, в което да обмислите постигнатото и желаното. Едва след това ще се почувствате спокойни.

Свързани статии

Риби

Вероятно не усещате, но сте напрегнати. Трудно издържате на каквито и да било стресови ситуации, дори с нисък ефект на въздействие. Ориентирайте се към близките и приятелите, които не ви натоварват. Лесно ще стабилизирате енергетиката си, трябва ви само подкрепа от близките и една допълнителна доза самоувереност.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай