Семейство

Седмичен хороскоп за 11-17 април 2016

Напрегнат период

11.04.2016г. / 11 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Седмицата ще е динамична, но и интересна. Предстоят ви срещи, свързани с пътувания или обучение. Използвайте момента, ще създадете интересни контакти. В момента може да ви изглеждат временни и безперспективни, но много скоро ще установите колко са полезни.

Дева

Професионалният живот няма да ви създава никакви проблеми, за разлика от любовния. В сферата на личните отношения са възможни конфликти и разногласия. Реагирайте гъвкаво. Прекалената ви праволинейност може да предизвика сериозни спорове, дори предпоставки за раздяла. Не прибързвайте с решенията, за да не съжалявате.

Снимка: istock

Везни

За да направите каквото и да било, имате нужда от подкрепа. Ако разчитате на подкрепа, не се опитвайте да налагате условия. Напрежението и несигурността в резултатите и методите на работа ви изнервя и не сте в състояние да контролирате емоциите си. Не се учудвайте, ако вместо комплименти получите критики.

Скорпион

Личните ви планове и задачи ще отстъпят място на чуждите такива. Почти през целия период ще се налага да съдействате, да помагате, да се занимавате с проблеми на близък приятел или на много близък роднина. Най-вероятно ще изостанете с част от собствените си задачи, но пък за сметка на това ще получите висока оценка за помощта си.

Коментирай