Семейство

Седмичен хороскоп за 17 – 23 април 2017

Телците да внимават с финансите

18.04.2017г. / 16 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Интелектуалният и творческият ви потенциал са стабилни. С каквото и да се захванете ще ви е интересно и ще се справите добре, защото ще работите с желание. Много е вероятно да ви поканят за участие в нов проект, който определено ще ви ентусиазира. Що се отнася до личните отношения, ситуацията е противоречива. Ако сте планирали да пътувате, вероятно ще създадете нова романтична връзка, при това доста стабилна. Ако вече сте обвързани, съществуват предпоставки за конфликт.

Дева

Съществуват реални предпоставки за подобряване на материалното ви и финансово положение. Подходящо е да обсъдите въпроси, свързани с разпределение на имущество, получаване на наследство или покупка на предмети за обзавеждане и интериор. Личните отношения ще са спокойни. На работното място са възможни откъслечни конфликти, предизвикани от себичното поведение на някои колеги.

Снимка: iStock

Везни

Ориентирайте усилията си към уреждане на личните и делови отношения, към изглаждане на недоразуменията и оформяне детайлите на всякакъв вид сделки. Следвайте собствените си принципи без да се стараете да ги адаптирате към нечие желание или разбиране. Време е да наречете нещата с истинските им названия и да преодолеете съмненията си. Всички уговорки ще са стабилни, дълготрайни и ще ви заредят с увереност.

Скорпион

През тази седмица ще сте много икономични. В състояние сте да контролирате разходите, да се въздържате от скъпи покупки. Разпределете времето си така, че да подредите документите, да прегледате банковите сметки и най-вече да оформите по най-добър начин пространството около себе си. Личните отношения може да са леко конфликтни поради факта, че отделяте твърде много време за работата. Изяснете проблема с помощта на мил подарък или вечеря извън дома.

Коментирай