Семейство

Седмичен хороскоп за 17 – 23 април 2017

Телците да внимават с финансите

18.04.2017г. / 16 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Доста сте разсеяни и склонни да разпилявате времето си в незначителни занимания. Не очаквайте сериозен напредък през тази седмица, добре ще е ако поне успеете да задържите нивото. Не са изключени затруднения от личен характер, усещане че с близките си говорите „на различни езици“. Намалете контактите и бъдете готови да отстъпите в споровете на битова тематика. Отделете време за спортни и двигателни занимания.

Козирог

Без никакви усилия ще се справите с всякакви дейности с практически характер. Може да довършите започнат ремонт, да направите някакви подобрения у дома и на работното място, които ще се радват на всеобщо одобрение. Интелектуалните занимания ще са ви по-трудни и ако е възможно да ги отложите за кратко, то направете го. Избягвайте контактите с непознати, особено по време на пътуване. Преценката ви в момента е субективна и не е изключено да претърпите материални загуби.

Снимка: iStock

Водолей

Контактите ви ще са интензивни и ползотворни. Ще общувате даже с хора, които принципно не одобрявате. Склонни сте да отстъпвате, да преценявате случките в широк мащаб, да правите услуги. Независимо от успехите е желателно да сте предпазливи. Може да загубите нещо важно, да забравите документи или друг ценен предмет в градския транспорт, да станете жертва на кражба. Съхранявайте вещите и парите си надлежно, за да предотвратите неприятната ситуация.

Риби

Финансовото и материалното ви положение са стабилни. Не е изключено да получите допълнителни приходи, които можете да използвате за покупка, която обмисляте от доста време. Любовните и романтични отношения ще са спокойни, но деловите или тези с колегите ще са леко проблематични. Не търсете помощ или услуга, но не отказвайте, ако ви помолят. Само така ще успеете да изгладите съществуващите противоречия.

Вашият хороскоп е изготвен от Петя Георгиева.

Коментирай