Семейство

Каква жена сте според месеца на раждане?

Страстни в любовта или отмъстителни

03.08.2020г. / 12 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Юли

Дамите, родени през юли са мистериозни, много интелигентни и красиви. Те не търсят конфликтите и са учтиви с всички. Но ако усетят некоректност, завинаги ще ги загубите. Доверието им трудно се печели и лесно се губи.

Август

Уникална комбинация от голямо сърце и егоцентричност. Не е добре да спорите с тези дами, защото винаги те печелят. Имат изключително чувство за хумор, но не обичат да се подиграват. Винаги искат да бъдат център на вниманието и никога не страдат от липса на внимание от страна на мъжете. Господата винаги са силно запленени от тях.

Какво показва първата буква на името ви за вас? (първа част)

Септември

Критични, дисциплинирани и привлекателни жени. и момичета. Те никога не прощават на онзи, който ги предаде. Не ги наранявайте, защото те ще търсят отмъщение. Тези жени се стремят към създаването на дълги връзки, което означава, че не са за една нощ. От друга страна са критични и имат високи очаквания от партньорите си.

Октомври

Жените, родени през октомври имат силен характер. Те са много емоционални. Почти никога не плачат пред други хора. Умни са, преценяват добре хората и не отварят душата си за всички. Това, което постигат в живота си, често буди завист в другите жени.

Ноември

Ноемврийските дами са винаги една крачка пред всички останали и лесно могат да разпознаят лъжата. Не трябва да си играете с тези жени, защото ще получите най-лошия урок.

Свързани статии

Ако сте готови да чуете истината, бъдете готови да чуете от тях и хубаво и лошо. Потайността им винаги привлича господата.

Декември

Ако сте родени през декември, то вие по-скоро сте нетърпеливи, но с много късмет, защото винаги намирате начин да се измъкнете от всяка ситуация като победители. Знаете как да оправите вашето настроение и това на близките ви. Имате отворено сърце и винаги сте готови да помогнете на човек в нужда.

Снимки: iStock

Коментирай
Свободно време