Семейство

Az-jenata.bg започва нова рубрика с психолог Петя Георгиева

Изпращайте своите въпроси до психолог Петя Георгиева, а ние ще публикуваме нейните отговори

19.10.2020г. / 09 32ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg

Визия: Az-jenata.bg

В динамичното ежедневие на всеки от нас се налага да се справяме с редица отговорности, ангажименти, проблеми. Сблъскваме се с различни трудности, като някои от тях често се явяват пречка за нормалния ни начин на живот. Проблемите могат да са от различно естество – професионални грижи, конфликти с колеги, приятели или роднини, любовни терзания и житейски дилеми.

В такива моменти винаги е добре да можем да се консултираме с професионалист психолог, който да ни помогне да потърсим решение на своя проблем.

Новата рубрика на Az-jenata.bg „Вашият въпрос – нашият съвет“ ви дава възможност да отправите въпрос, който ви терзае, на имейл info@az-jenata.bg, а психолог Петя Георгиева ще ви отговори.

За Петя Георгиева

Петя Георгиева е психолог, семеен и брачен консултант. За себе си споделя, че е посветена да служи на хора, които изпитват болка и проблеми в отношенията си, искат да са по-удовлетворени, по-щастливи, уверени и целеустремени.

В рубриката „Вашият въпрос – нашият съвет“, психолог Петя Георгиева ще отговаря на читателски въпроси, които може да ни изпращате на редакционен имейл: info@az-jenata.bg.

Всяка седмица ще публикуваме отговорите на вашите въпроси. За да запазим анонимността на читателите, ще публикуваме въпросите само с инициали.

Ето какво споделя психолог Петя Георгиева за своята работа: "Извършвам индивидуални, семейни и брачни консултации, кризисни интервенции, провеждам семинари и събития, насочени към откриване на собствените възможности, повишаване на капацитета за справяне, мобилизиране, изграждане на умения за преодоляване на ограничаващите вярвания, връщане на яснотата и удоволствието в живота и отношенията! Щастлива съм, че хората, с които работя постигат удовлетвореност, хармония, ясна посока и цел, партньорите успяват да намерят отново път един към друг или да получат ценна яснота за отношенията си. Изграждат умения за балансирано мислене, готовност за справяне с конфликти и трудности, създават пълноценни отношения и са по-уверени и целеустремени! Сложете край на болката в отношенията си, спасете или получете яснота за отношенията си, върнете удоволствието и хармонията в живота си! Аз с радост ще ви подкрепя като отговоря на вашите въпроси!"

Задавайте своите въпроси, а психолог Петя Георгиева ще отговори на тях. Очакваме въпросите ви на имейл: info@az-jenata.bg.

Коментирай