Семейство

5 причини да изберете къмпинг за почивката си

Можете да се отдадете изцяло на релакс, както и да прекарате пълноценно време с любимите си хора

05.05.2021г. / 10 32ч.
Мария Дуковска
Снимка: "Къмпинг Градина".

Снимка: "Къмпинг Градина".

Когато чуем думата къмпинг, много често в главата ни изникват образи на стари, тесни, вехти бунгала, които сякаш са замръзнали в 80-те години на миналия век. Ако и на вас това ви изниква в главата, може би е време да опресните образа, защото не всички къмпинги днес са такива. Напротив. Модерните къмпинг комплекси предоставят невероятни условия, благодарение на които да се чувстваме луксозно и удобно, без да ни липсва нито един комфортен детайл и в същото време да се насладим на близостта на природата. Да можем да ѝ се любуваме през цялото време, без да се налага да вървим дълго или пък да пътуваме от хотела до плажа. Просто защото ние сме на плажа. Ако все още имате колебания, че това е почивката за вас, ще ви запознаем с 5 страхотни причини да изберете къмпинга и да не съжалявате нито за секунда за това решение. Ето ги и тях.

Пълноценно време с любимите хора.

Независимо с кого сте избрали да сте на почивка – с приятели, любим човек или семейството ви, то къмпингът ще ви даде наистина прекрасна възможност да се отдадете изцяло на споделени мигове с близките ви хора. Далеч от характерните за повечето курорти разсейващи обекти като лунапаркове, претъпкани пазари и шумни заведения, в къмпинга ще можете да се насладите на спокойствие и най-вече да отделите цялото си време на обичните си хора. Тази възможност да сте заедно и да споделяте времето си качествено, е едно от най-ценните неща, които бихте могли взаимно да си подарите.

Морска почивка за Великден.

След броени дни посрещаме един от най-големите християнски празници – Възкресение Христово. Ако сте зажаднели да видите най-любимото синьо – морските изгреви и залези, можете да си подарите прекрасна почивка и ранно море в „Къмпинг Градина“, който ще отвори врати още през май. Тази година сезонът се открива на 1 май, така че стягайте багажа и можете да сте на плажа дори и за Великден!

Цените през пролетния месец ще са с големи отстъпки за всички ентусиасти, които нямат търпение да видят морето и да се насладят на райска почивка сред природата още през май.


Близо сте до плажа, обградени от прелестна природа.

Едва ли има нужда да говорим много за красотата на природата, колко ни зарежда контактът с нея и колко свободни ни кара да се чувстваме. Именно свободата е това, към което все повече се стреми градският човек, „задушен“ в бетон, стъкло, офис среда, трафик и фучащи коли. Усещането за свобода е наистина незаменимо, а в комфортните условия на къмпинга ние можем да му се насладим, без да се налага да правим компромиси с удобствата, с които сме свикнали.

В „Къмпинг Градина“ ще намерим точно тази комбинация от свобода, близост до природата, гледката на любимото синьо, съчетани с лукс, който ни позволява да се чувстваме като у дома си.

На разположение в комплекса са ресторанти и магазини, които предлагат всичко, необходимо за пълноценната почивка на всеки.

Семействата, които искат да си приготвят сами вкусни изкушения, могат да го направят на спокойствие в удобните бунгала, а за тези, които искат да се отдадат изцяло на релакс, има на разположение прекрасни ресторанти с вкусна кухня.

Опитвате нещо ново.

Ако досега не сте били на къмпинг и сте се колебаели дали това е подходящо изживяване за вас, забравете притесненията си и опитайте! „Къмпинг Градина“ е идеалното място за вашия първи опит за къмпингуване, защото съчетава близостта до природата и морето с комфортни условия за настаняване.

Нищо от удобствата, с които сте свикнали няма да ви липсва в къмпинга, а предимството е, че ще сте на плажа, на броени метри от морето. Това ще ви спести ценно време, което бихте могли да прекарате на плажа, релаксирайки и наслаждавайки се на невероятната природа.

Спорт, релакс, разходка и забавления.

Почивката в къмпинг комплекса дава възможност на всеки да се наслади на този вид почивка, който му е на сърце.

На разположение на почиващите има страхотни условия за сърф, ако сте любители на морски спортове, както и сърф училище за тези, които имат желание, но нямат все още изградени умения.

От брега се разкрива и гледка към най-големия български черноморски остров Свети Иван. Той се намира на по-малко от километър северно по права линия от стария град на Созопол, заема площ от 660 дка, а най-високата му точка се издига на 33 метра над морето. Съвсем близо до него се намира още един остров – Свети Петър, което дава и допълнителни възможности за кратки екскурзии. Така всеки, който иска да разнообрази почивката си, лесно може да го направи като отскочи до близките острови и курорти или просто се насочи към сърф училището на къмпинг „Градина“.

А за всички почитатели на йога, на плажа ще откриете възможност и за сутрешни практики, с която да започнете своя прекрасен и вдъхновяващ ден.

Снимки: "Къмпинг Градина".

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време