10 разкошни рецепти за крем супа

14 септември 2023 | 12:06 | Илияна Николова
4 от 10 гласа
Добави в любими
10 разкошни рецепти за крем супа

Приготвяне

Разнообразието от крем супи е толкова голямо, че не може да бъде събрано в няколко реда. Затова сме подбрали някои от нашите любими рецепти за крем супи със зеленчуци, месо и млечни продукти, с които да сгреете тялото и душата в студените зимни дни.

С тях ще се заредите и с полезни хранителни вещества, витамини и минерали, които ще подсилят имунните ви защити в сезона на грипа и вирусите.

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
5 rate up comment 1 rate down comment
мама от запаса ( преди 4 години )
супер идея... ама и да се бяхте постарали...вместо да повтаряте картовена крем супа не знам колко пъти, да бяхте сложили крем супа от леща, крем супа от нахут, прасена и каквато се сетите още каша...обикновенния градски човек се храни с картофи, моркови, лук, чушки, ориз, паста и мръвки почети постоянно...а има и тиква, тиквички, цвекло, ряпа, карфиол, алабаш, зелен боб, зелен грах,зеленолистни, вкл. и артишок...уж идеята е за разнообразни идеи, а тук половината са варияции на картофена супа!От редакцията:Разбира се, имаме и още много крем супи:https://***.az-jenata.bg/a/3-gotvarstvo/7817-vsichki-krem-supi-na-edno-myasto/
отговор Сигнализирай за неуместен коментар