Едно от най-хубавите неща покрай Великден е козунакът. Надали има човек, който да не обича да си похапва от чудното меко, сладко, пухкаво и уханно печиво!
Както всеки Великден, така и тази година от всички домове и пекарни ще се носи аромат на пресен козунак! Някои домакини предпочитат да купят професионално приготвен козунак, но домашният вкус е несравним!
Ще ви предложим да зарадвате близките и семейството си с изкусни майсторски козунаци, рецептите за които сме подбрали специално за вас!
Най-хубавото на козунака е, че можете да го обогатите с най-различни добавки – стафиди, локум, захарни изделия, ядки и какво ли още не!
- Козунак „Асорти“
- Козуначени пиленца
- Козуначено агънце
- Домашен козунак в хлебопекарна
- Българо-гръцки козунак
- Козуначена корона с лимонови резанки и орехи
- Козуначено яйце за Христа с плънка асорти
- Козунаци с удоволствие от Добрич
- Козунакът на баба
- Козуначен венец с шоколад
- Домашен козунак
- Обикновен козунак
- Великденски козунак
Коментари 0
Напиши коментар