Знаете ли, че...?

Любопитни факти за бебетата, родени през юли

В какви личности се превръщат те

02.07.2018г. / 10 40ч.
Илияна Николова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Юли е вторият месец от лятото, с който започват и летните горещини. Кръстен е на римския император Юлий Цезар, който е роден през този месец. 

Животът процъфтява през юли не само защото тогава е разгарът на отпуските и летните почивки, но и защото всичко е зелено, цветята цъфтят, а градусите са повече от приятни. 

Ако бебето ви е родено в апогея на лятото, трябва да се радвате. Личностите, родени през юли, са независими, с цъфтяща усмивка на лицето и дълбоко емоционални. 

<<Любопитни факти за бебетата, родени през март>>

Родените през първата половина на юли бебета са чувствителни още от малки. Те са привързани към родителите си и обичат да са в тяхната компания. Тези бебчета порастват като забележителни личности, обожаващи уюта на семейното огнище и готови да го бранят на всяка цена. 

Те са стабилни и много емоционални личности, които обичат да създават дълбоки приятелства. Повърхностните отношения не ги интересуват. Лесно раними са, но обичат да отстояват мнението си. 

Родените през втората половина на юли бебета са по-темпераментни. Когато пораснат те се превръщат в истинска топка от страст и огнена харизма. Обичат хората да оценяват подобаващо качествата им. Склонни са да поемат отговорност както на работното място, така и в личните взаимоотношения. Справят се чудесно с ръководни позиции, тъй като са родени лидери. 

Интересен факт за бебетата, родени през юли е, че според изследване, публикувано в списание Nature Neuroscience, те са по-малко склонни към депресия, защото лятното слънцестоене и горещина повишават нивата на някои важни биохимикали в мозъка и тялото. 

Друго британско изследване пък констатира, че бебетата, родени през юли, стават оптимисти по-нататък в живота си за разлика от родените през зимните месеци. 

Родните през юли притежават мощна аура. Те са магнетични личности с благ характер. 

Обожават да се грижат за околните, особено ако са близки и обичани от тях хора. Добри съветници са и приятелите и семейството им винаги могат да разчитат на тях. 

<<Любопитни факти за бебетата, родени през февруари>>

Свързани статии

Приповдигнатият дух на родените през юли, както и невероятното им чувство за хумор действат като магнит за хората. Те предпочитат да са в тяхната компания през цялото време, защото юлските чада са като акумулатори за позитивна енергия. 

Кои елементи носят късмет на бебетата, родени през юли?

Най-късметлийският камък за тези хора е рубинът. Той е символ на огнената страст и обаянието, любовта, богатството. Той има свойството да съживява емоционалната енергия. Това е камъкът на лидерството. 

Водната лилия е цветето, което подхранва аурата на родените през юли хора. Тя символизира отвореността на сърцето, привързаността и любовта. 

Известни личности, родени през юли:

  • Лейди Даяна (1 юли 1961)
  • Арнолд Шварценегер (30 юли 1947)
  • Силвестър Сталоун (6 юли 1946)
  • Бенедикт Къмбърбач (19 юли 1976)
  • Том Круз (3 юли 1962)
  • Дженифър Лопес (24 юли 1969)
  • Нелсън Мандела (18 юли 1918)
  • Никола Тесла (10 юли 1856)
  • Фрида Кало (6 юли 1907)
  • Сандра Бълок (26 юли 1964)
  • Том Ханкс (9 юли 1956)
Коментирай