Майчинство

Любопитни факти за бебетата, родени през април

Те са невероятни личности

02.04.2018г. / 12 00ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако очаквате бебето си през април или вече сте го родили в този прекрасен първи месец на пролетта, радвайте се! Бебетата, родени през април са специални, защото този месец е символ на новото начало, на обновлението, на разцъфването и възкресяването на живота след периода на зимен застой.

През април най-често се падат и едни от най-значимите християнски и семейни празници, като Великден. Още един повод за настроение и семейна сплотеност около вашето бебче.

5 характерни черти на дете зодия Везни

Април е месецът, в който цялата природа разцъфтява и животът сякаш започва отначало с по-голяма сила. Април е и символ на плодородието, което вещае благодат за вашето мъниче.

Бебетата, родени през април са много любопитни, енергични, амбициозни и неспокойни същества в добрия смисъл на думата. Те не се страхуват да преследват целите си. Понякога го правят мълчаливо, но постоянно и упорито.

Действат с увереност и винаги знаят какво искат. Априлските бебета са смели. Умеят да се доказват и да са конкурентни както в професионален план в бъдеще, така и в личен. Тяхната зряла природа личи още от най-ранна детска възраст. Имат сякаш вродена мъдрост, която прозира в погледа и действията им.

Свързани статии

Бебетата, родени през април порастват отговорни личности, които се стремят да имат добро здраво семейство и стабилна професия, която им носи удовлетвореност и баланс.

Родените през втората половина на месеца бебета също са стабилни, вглъбени и знаещи какво искат от живота хора. Те са консервативни и уравновесени. Могат да реагират по правилния начин в интензивни и екстрени ситуации. Упорити са и постигат мечтите си.

Признаци, че детето ви е екстроверт

Енергиите на бебетата, родени през април, са много силни. Ето защо подходящ за тях камък е диамантът, който усилва ефекта на тази мащабна енергия. Други подходящи камъни за тези бебета са аквамарин, смарагд, аметист, които подсилват собствената енергия.

Рождени цветя, които носят късмет на априлските бебета, са маргаритка, сладък грах, хризантема, циния.

Известни личности, родени през април са Кралица Елизабет II, Чанинг Тейтъм, Гал Гадот, Джеймс Франко, Джеки Чан, Мелания Тръмп, Хийт Леджър, Ема Уотсън, Уилям Шекспир, Леонардо да Винчи, Даниел Дей-Луис, Джиджи, Хадид, Мишел Пфайфър, Барбара Стрейзънд.

Коментирай