Знаете ли, че...?

Любопитни факти за бебетата, родени през август

В какви личности се превръщат, когато пораснат

03.08.2020г. / 08 25ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Месец август е най-топлият в годината. Той е и най-слънчев. В повечето случай, освен ако климатът не ни изненада, август е горещ, сух и много светъл месец, подходящ за почивки, пътешествия, забавления.

Бебетата, родени през този прекрасен месец порастват като невероятни личности. Техните личностни черти се отличават от тези на останалите.

Любопитни факти за бебетата, родени през април

В рубриката „Знаете ли, че...?“ ще ви запознаем с някои любопитни факти за личността на бебетата, родени през август.

1. Те са самоуверени, силни и много организирани.

Малчуганите, родени през този прекрасен месец, порастват като личности с изявен силен характер. Те имат високо самочувствие и не се страхуват да го демонстрират. Родените през август са добре организирани. Те знаят много добре как да разпределят времето и ресурсите си, за да постигнат целите си и да приключат с ангажиментите си навреме и качествено.

2. Те са добра компания.

Хората, родени през август са топли и сърцати личности. Те са душата на компанията. Хората обичат да са покрай тях, защото винаги намират начин да ги разсмеят.

3. Често стават лидери.

Августовските бебета имат заложени в характера си качества на лидер. В много случаи те стават шефове, ръководители на екипи, предприемачи, работодатели.

4. Те имат добра съвместимост с други хора, родени през август.

Бебетата, родени през този така топъл месец по-нататък в живота си установяват добри контакти, дори създават семейства с партньори, родени в същия месец. Тази комбинация е така добра, защото Лъвовете са управлявани от Слънцето, затова са така страстни и емоционални. Девите пък са управлявани от Меркурий, а това им дава чудесни комуникативни умения. Координацията между двата зодиакални знака е прекрасна.

5. Те са умни деца.

Родените през август показват чудесни умения в училище. Те учат и запомнят уроците си още в училище, затова не им се налага да зубрят. Притежават изключително остър ум, който им помага във всякакви ситуации в живота, както в работата, така и в личен план.

6. Те обичат да са център на внимание.

Толкова ведрост и самочувствие – как да ги оставят само за себе си! Бебетата, родени през август порастват като душата на компанията още от ранна детска възраст. Те обичат да са харесвани, рядко изпитват срам и са много бъбриви. Много по-вероятно е да ги видите да привличат внимание към себе си, отколкото да се свиват в някой ъгъл.

Любопитни факти за бебетата, родени през март

Свързани статии

Късметлийски цветя

Гладиолата е цветето, което носи късмет на бебетата, родени през месец август. Това е така, защото август е месецът, в който това растение израства и започва да цъфти. Символ е на интегритета и силата, на непоколебимия характер, както и на страстта.

Късметлийски камъни

Перидотът, наричан още хризолит или оливин, носи най-голям късмет на родените през август. Късмет и щастие носят още диамант, сапфир, кехлибар, гранат.

Известни личности, родени през август 

  • Барак Обама (4 август)
  • Мадона (16 август)
  • Майкъл Джексън (29 август)
  • Деми Ловато (20 август)
  • Дженифър Лорънс (15 август)
  • Джейсън Мамоа (1 август)
  • Били Боб Торнтън (4 август)
Коментирай