Какво да облека днес?

Какво да облека днес?

Две визии в екрю и зелено

07.12.2015г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Неочаквано топлото за сезона време ни кани да захвърлим дебелите пухени якета и да облечем любимите ни зимни палта от фина вълна. В рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме две предложения за визии, в които властват красивите зелени и екрю нюанси.

Ако в гардероба си все още не сте добавили вашите фини зимни палта в класическа линия, потърсете нещо ново за себе си в модните бутици. За да бъде зимата ви по-топла избирайте тези, които са с поне 70% съдържание на вълна.

Дължината е до средата на прасеца, линията е права и може да се закопчава с копчета или цип. Някои модели имат и колан, който прави визията още по-елегантна. В тази идея имаме много характерни за сезона акценти, като геометрични фигури и райе.

Десенът напомня за етно стила. Ресните, с които завършва палтото също ще бъдат акцент в есенно-зимната мода. Моделът е избрал и скини дънки в черно, класически модел боти и мека и топла яка, която имитира естествен косъм. За финал на визията имаме чанта тип клъч, която също е с богата декорация от екокосъм, разбира се в зелените нюанси.

Свързани статии

Следващата визия е подчинена на бежовото и екрюто. Моделът е с мек пуловер с поло яка, чийто модел е леко размъкнат в съчетание със скини панталони в екрю. Черните боти имат фини златни линии, които допълват класическите цветове.

Най-добрият цвят за бежово и екрю е кафявото във всичките му нюанси, следвано от червено, зелено, синьо. Подходяща връхна дреха за тази визия е изчистеното палто, което може да бъде и в ярък цвят.

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Коментирай