Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 15 - 21 август 2016

Много романтика ни очаква

14.08.2016г. / 19 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Пълнолунието през тази седмица ще ви даде нужната светлина по отношение на любовта и решаването на важни въпроси свързани с нея. Каквото и негативно да се случи между вас и любимия човек, решете проблема с мирен тон. Не забравяйте, че в любовта трябва да се правят и компромиси. 

Дева

Романтиката ще бъде силно изявена, което ще ви накара да се почувствате повече от добре. Планетата на любовта Венера, се намира във вашия знак и това ще помогне на необвързаните да привлекат към себе си нова любов. Ако скоро сте започнали нова любовна връзка, ще осъзнаете, че чувствата ви към него или нея са дълбоки и истински.

Снимка: istock

Везни

Без значение дали сте обвързани или не, скоро сте били привлечени от интересна личност, тази седмица ще бъде благоприятна в любовен план. Очакват ви специални моменти. Може да се отдадете на романтично пътуване с любимия, да заживеете заедно, а някои от вас имат големи шансове за нови и интересни запознанства. Не забравяйте да слушате сърцето си. 

Скорпион

Приятелите ще изиграят важна роля за любовния ви живот. На приятно събитие има шанс да ви запознаят с интересна личност, с която да се окаже, че имате общи интереси. От друга страна, някои от вас може да поискат съвет от приятел за любовта. По-добре не го правете, тя или той може да ви обърка. 

Коментирай