Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 15 - 21 август 2016

Много романтика ни очаква

14.08.2016г. / 19 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Представителите на зодията, които се намират в неангажираща сексуална връзка, може би ще вземат решение за тези свои взаимоотношения. Някои от вас, са решени да пробват нещо повече с този партньор. Ако търси нова любов, разширете хоризонтите си, дори това да означава да търсите любовта зад граница. Като цяло ви очакват приятни изненади. 

Козирог

Интензивна ще бъде любовната седмица за родените под знака на зодия Козирог. Комуникацията върви гладко помежду ви и ако все още не сте планирали вашата почивка, време е да го направите. Изберете някое романтично място, на което да прекарате време само двамата. Предстоят ви хубави дни. 

Водолей

Пълнолунието ще ви напомня, че любовта е за смелите. Сега не  е момента да се плашите от това, да споделите вашите чувства. Ще се чувствате добре и във вас ще остане усещането за сигурност и спокойствие от връзката ви с този човек. Отдайте се на повече романтика.  

Свързани статии

Риби

Венера се намира във вашия сектор на партньорствата и така ще се задържи до 29 август. Имате прекрасна възможност да се свържете с любимия човек. Той или тя може да ви окажат своята подкрепа по отношение на работата ви. Всичко върви по план, насладете се на всяка минута щастие. 

Коментирай