Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 22 - 28 август 2016

Любовни приключения за Козирозите

22.08.2016г. / 19 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Любовният климат няма да бъде безоблачен и определено ще ви липсва романтика. Тези представители на зодията, които се намират в неангажираща сексуална връзка, може да прекратят взаимоотношенията си. Ако това се случи, няма да е нещо, което да не може да преживеете, но въпреки това, няма да се чувствате по-малко тъжни. 

Дева

Това е вашата седмица за любов! Възползвайте се максимално от влиянието на Юпитер във вашия знак и не забравяйте да бъдете отворени за всички нови и най-вълнуващи възможности за живота и любовта, които ви се предлагат.

През тези дни Юпитер ще бъде в добра позиция към Венера и това ще ви накара да се чувствате наистина удовлетворени в любовта. Обвързаните ще намерят хармонията с половинката си. 

Снимка: istock

Везни

Родените под знака на зодия Везни е добре да откраднат повече време за себе си и любимия човек. Периодът е подходящ за пътуване, за насърчаване на мира и любовта във връзката ви. Една почивка не само ще ви отпусне, но ще е като релакс и прераждане за взаимоотношенията. 

Скорпион

Хубава седмица предстои за Скорпионите. Ще имат много възможности за социални контакти. За необвързаните това е възможност да намерят нова любов. За тези от вас, които имат половинка, единият от двама ви, ще бъде по-ангажиран с работа, което означава, че времето за романтика няма да е много. Въпреки това, в малкото мигове заедно, отдайте се напълно на любимия. 

Коментирай
Свободно време