Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 5-11 септември 2016

Везните ще бъдат най-големите щастливци

05.09.2016г. / 13 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

През тези дни, някои от вас ще проведат важен разговор с партньора, след който ще се почувстват много по-сигурно във връзката си. Ще осъзнаете, че имате много общи желания и най-хубавото е, че ще направите план за тяхното осъществяване. Мислете за перспективите, защото всичко ще се случва с лекота. 

Дева

Втората седмица на септември няма да мине, особено гладко в любовта. Възможно е да има разногласия по отношение на парите. Той или тя, може да се опита да злоупотреби с вашето търпение. От друга страна, може да се почувствате така, сякаш любимият човек се опитва  да ви контролира твърде много по отношение на финансите. 

Снимка: istock

Везни

От целия зодиак, Везните ще бъдат най-големите щастливци в любовта или поне през тази седмица. В петък Юпитер навлиза във вашия знак и ще се задържи там до октомври 2017 година. Ще забележите подобрения в много области на живота, включително и в любовта. Ако нямате половинка до себе си, има добри шансове това да се промени. Възползвайте се от хубавия любовен климат. 

Скорпион

Напрежение в любовта ще има и за родените под знака на зодия Везни. Оказва се, че  вие  или вашият партньор, имате някаква тайна. Това само ще доведе до усещането за предателство, загуба на доверие. Ако искате да имате здрава връзка, помислете дали не е добре да бъдете искрени. 

Коментирай