Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 19-25 септември 2016

Вълнуваща седмица за Скорпионите

19.09.2016г. / 17 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Комуникацията между вас и любимия човек ще бъде наистина гореща, що се отнася до любовта. Секси есемеси, вълнуващи телефонни обаждания и това не само в късните часове на деня. Някои от вас, които скоро са започнали връзка, ще искат да представят половинката пред близките си. Подходящ момент е краят на седмицата.

Дева

Последните дни не бяха особено леки за Девите в много аспекти, включително и в любовта. Силата на Меркурий започва да отслабва. Това ще ви помогне да изясните много неща между вас и любимия човек. Седмицата ще завърши с разбирателство помежду ви.

Снимка: istock

Везни

Планетата на любовта Венера обикаля около вашия зодиакален знак. Ето защо е важно максимално да се възползвате от мощната комбинация от красота, грация и магнетизъм, която ще ви се предложи. Венера и Марс ще бъдат в перфектна позиция и любовта за вас ще бъде вълшебство.

Скорпион

Готови ли сте за повече обожатели от обикновено? От петък Венера ще ви даде своята подкрепа и това ще ви помогне да се усещате, но и да бъдете още по-забележителни. Независимо дали сте обвързани или не, очаквайте голямо внимание към вас от представителите на противоположния пол.

Коментирай