Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 26 септември – 2 октомври 2016

Близнаци – Любовта е във въздуха!

30.09.2016г. / 12 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Ако все още търсите любовта, през тази седмица е добре да се отдадете на повече социални контакти. Звездите ще ви покажат своята силна подкрепа и имате големи шансове да срещнете нова любов. Обвързаните Стрелци ще споделят своите стремежи с любимия човек.

Козирог

На вашата привлекателност и сексапил ще бъде трудно да се устои. Във вторник Марс ще навлезе във вашия знак. Това е планетата на либидото и енергията. До 9 ноември ви очакват много удоволствия. Ще имате повече самочувствие и смелостта да преследвате интересите си в любовта. Действайте смело!

Водолей

В последната седмица на септември ще имате възможността да засилите духовната връзка с половинката си. От съществено значение е да споделяте вашите желания, вярвания. Само така ще имате един щастлив съюз. Романтиката е на ваша страна, затова ѝ се отдайте.

Свързани статии

Риби

Доверието към любимия човек ще бъде силно. Ще осъзнаете много неща за любовта и връзката ви. От друга страна има шанс някои от вас да бъдат привлечени от интересна личност. Помислете добре за връзката си, преди да се впуснете в поредния флирт, който изненадващо може да се окаже и оздравителен за взаимоотношенията ви.

 

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 7 години )
a sega de ....kato si imam dvama blizna4eta?? s kakvo li da gi zaradvam ? obojavam si liubimia 4ovek, i malkoto si obi4am kato roditel , taka 4e si imam povodi da pomislia s kakvo da zaradvam pliu6kovcite
отговор Сигнализирай за неуместен коментар