Всичко за зодиите

20 отличителни черти на зодия Водолей

Водолеят е саркастичен

23.01.2019г. / 10 13ч.
Михаела Лазарова
Шакира. Снимка: Reuters

Шакира. Снимка: Reuters

11. Водолеят често остава неразбран. Той може да бъде ексцентричен и по необичаен начин да покаже своята загриженост към другите. Но това не означава, че се грижи по-малко за любимите си хора.

12. Водолеят приема промяната и може да бъде доста непредвидим. Усещането за непредсказуемост е обща черта на тази зодия. Ако сте родени под този знак, със сигурност се отегчавате от скуката и рутината.

13. От друга страна може да бъде бунтар и определено не обича правилата и това някой да му казва какво да прави или как да мисли.

Каква е кармата ви?

14. Водолеят се учи от грешките си, от миналото, и не прави една и съща грешка два пъти.

15. Не се страхува от нововъведения и обича да преоткрива и обновява света край себе си. Водолеят притежава уникален ум и мисли извън общоприетите схеми, ето защо често родените под тази зодия са добри лидери.

16. Ако търсите добър слушател и добър съветник може да го намерите в лицето на представител на зодия Водолей.

Свързани статии

17. Ако има някой в зодиака, който бързо се учи и попива голям обем от информация, то това са родените под знака на зодия Водолей. Интересите им са разнообразни и винаги са в търсене на нови идеи и нови начини на мислене.

18. Водолеите търсят най-доброто в хората и са готови да дадат втори шанс на всеки.

19. Имат собствено мнение и не се страхуват да го изразят.

20. И не на последно място, Водолеят има големи мечти и стремежи, дори понякога да не го показва. Най-хубавото е, че не се спира пред нищо, за да постигне целите си.

Снимка: Reuters

 

Коментирай
Здраве и красота