Всичко за зодиите

5-те зодии, които най-ревностно пазят приятелите си

Кои са тези самоотвержени зодиакални знаци

31.01.2018г. / 17 00ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Годишен хороскоп 2018 – Зодия Рак

Овен

Овенът е защитнически настроен по природа. Той е силно енергийна личност, която е способна да привлече с аурата си много приятели около себе си. Позитивното излъчване на Овните прави техните приятели истински щастливци. Те знаят на кого могат да разчитат винаги.

Годишен хороскоп 2018 – Зодия Лъв

Способни са да рискуват всичко, дори собственото си благо, за да помогнат на приятел, камо ли на близък роднина. И най-хубавото е, че Овенът не очаква нищо в замяна – единствено благодарност от ваша страна. Това му стига. Признанието е от най-първостепенно значение за Овните.

Скорпион

Противно на очакванията и стереотипите, Скорпионите са страхотни приятели. Те жилят само онези, които ги нараняват, но за приятелите са готови на огромни саможертви. Страшно става, ако ги предадете обаче.

Скорпионът е лоялен, но и предпазлив. Ето защо много внимателно умее да подбира приятелите си, за които впоследствие е готов на всичко.

Скорпионите обичат приятелите си много силно и дълбоко. Когато за тях има смисъл, те защитават обичта и верността си към хората до последно. Инстинктът им за защита е толкова естествен, че понякога дори самите те не осъзнават, докато някой друг не го изтъкне.

В присъствието на Скорпион няма как да не се чувствате защитени, физически и емоционално. Те изразяват невъобразим интерес към приятелите си. Някои дори го смятат за задушаване, въпреки че не такива са мотивите на самоотвержения Скорпион.

Коментирай