Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 20 – 26 август 2018

Какво са подготвили звездите за вас в любовта

20.08.2018г. / 13 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец 

Любовният ви живот търпи масивен хаотичен преход през тази седмица. Марс ще е владетел на романтичния ви сектор. Това означава, че в този период той ще е статичен. Затова при тези условия е вероятно да ви се случва често да избухвате в гневни изблици, да правите грешни стъпки в любовта или да действате по неправилен начин. Каквото и да се случи, опитайте да не се поддавате на този хаос, защото ще отмине, но ако не внимавате с действията си, те могат да оставят лоши последици. 

3 зодии, които имат силна любов с Близнаците

Козирог 

Най-големият ви проблем през тази седмица може да се окаже фактът, че се срещате с някого, когото не искате да запознавате с приятелите и близките си. Звучи ужасно, но може и да е истина, без да си давате сметка. През тази седмица ще го осъзнаете и това ще ви нарани, тъй като Козирозите са личности, които обичат да се гордеят с партньора до себе си. 

Свързани статии

Ако се срещате с някого, който не притежава никакви амбиции, не преследва цели и не се вдъхновява от нищо, може даже да се запитате какво правите с този човек изобщо. 

Водолей 

Любовният ви живот ще процъфтява през тази седмица. Ако не сте обвързани може да направите истински пробив с откриването на подходящ партньор. Шеметността на събитията ще ви разколебае дали сте на прав път. Бъдете търпеливи и намалете оборотите. 

7 вида отношения между зодиите

Обвързаните Водолеи ще се радват на спокойствие и хармония. 

Риби 

През тази седмица може да се чувствате така, сякаш връзката ви няма никакво значение. За сметка на това ще сте погълнати от работа и ангажименти. Има голяма вероятност да не усетите, че партньорът ви има нужда от подкрепа и комуникация. Ще сте концентрирани върху работата си за сметка на връзката си. Въпреки тази дисхармония, ще се чувствате обичани. 

Коментирай