Всичко за зодиите

4 зодии, които най-често са фалшиви приятели

Признаците, които издават повърхностното им поведение

19.09.2019г. / 16 22ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Скорпион 

Скорпионът е много непредвидим, така че невинаги може да се разчита на него като приятел. В началото, когато предизвикате интерес у него, е способен да се вкопчи във вас като удавник за сламка. Ще ви ревнува от други приятели, ще ви кара да му давате обяснение къде и с кого сте били, когато не сте му се обадили, ще се цупи и мрънка. Скорпионите са царе на драмата и на вменяването на вина. Те винаги знаят как да обърнат всичко в тяхна полза и да накарат човек да се съмнява в себе си.

5-те зодии, които най-ревностно пазят приятелите си

Съдят бързо и безапелационно. Могат да бъдат много жестоки. Най-суровите критики ще получите именно от приятел Скорпион. Могат да бъдат много хапливи и злопаметни.

В момента, в който решат, че страстта и магията на вашето така наречено приятелство е затихнала, те ще ви зарежат без да се замислят.

Риби 

Рибите са от онези хора, които никога не отдават сърцето си напълно. Тъкмо ви се струва, че сте пробили черупката им, че сте достигнали до сърцето им и че сте ги накарали да ви харесат като приятели, и те просто изчезват.

Когато за първи път се сприятелите с човек от зодия Риби, той ви се струва ужасен, мрачен, затворен, на когото се налага да вадите думите с ченгел от устата. Впоследствие се сприятелявате, но някак непрекъснато усещате дистанция. Той или тя не ви допускат достатъчно близо до себе си, колкото на вас ви се иска.

Зодии, които имат гореща любов с Лъва

Рибите имат склонността да създават приятелства, само защото са несигурни. Например нови са в офиса и се нуждаят от компания, за да се впишат по-бързо. Сприятеляват се с някой колега, карат го да се чувства сякаш са на път да се превърнат в неразделни приятели извън работата.

Скоро обаче се сближават и с други колеги, а вас зарязват. Вие сте били просто трамплин за тях, въпреки че сте излизали извън офиса заедно, посещавали сте класове по йога, ходили сте на театър заедно или сте прекарвали празници в една компания.

Коментирай
5 rate up comment 1 rate down comment
Sia ( преди 5 години )
Моля, не публикувайте подобни неуважителни и грозни публикации!С още по-грозни заглавия!Познавам лично хора от зодии Овен и Риби, които са фантастични хора, верни приятели, такива, на които спокойно мога да поверя живота си.Не поставяйте в общия кюп всички.Нито е професионално, нито е етично!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време