Интимно

Любовен хороскоп за 21 – 27 януари

Някои зодии ще се радват на повече романтика

21.01.2019г. / 16 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Романтика, късмет в любовта и необикновени емоции! Готови ли сте за такива преживявания? Докато някои представители на зодиака ще се радват на любовни вълшебства, други ще имат усещането, че пред тях има препятствия. Повече за това какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Сърцето ви е изпълнено, това е сигурно. Има човек, към когото изпитвате тези силни емоции. Овни, тази седмица ще се почувствате така, сякаш всичките ви мечти свързани с любовта най-накрая са се сбъднали. Дълго време сте чакали за това и въпреки че не сте от най-търпеливите, ще разберете, че чакането си е заслужавало. Понякога Вселената ни дава най-доброто най-накрая.

Телец

Обвързаните Телци ще имат повод за радост и той ще бъде свързан с финансите на партньора им. Възможно е радостта им да бъде продиктувана и от обща инвестиция, която са направили, да закупят нов дом, кола или друга придобивка.

Какво мъжете не обичат да споделят според зодията им

Близнаци

Когато става въпрос за любов, вие определено сте печеливши. Венера ще окаже влияние върху вашия сектор на любовта и ще бъде в добра позиция към Юпитер, който ще бъде във вашия партньорски сектор. Някои от представителите на зодията може да получат предложение за брак или да сключат такъв. Любовната комуникация ще се подобри и нещо ще ви накара да се усмихнете широко.

Рак

През тази седмица Раците ще се радват на нови възможности по отношение на работата, на евентуален финансов напредък. Ще бъде динамично, интересно. За съжаление няма да могат да получат така желаната подкрепа от любимия си човек. Той или тя може да прояви ревност или дори гняв към успехите ви. И все пак недейте да си разваляте настроението. Опитайте се да бъдете по-търпеливи към половинката ви.

Коментирай