Всичко за зодиите

От какъв партньор се нуждаете според зодията

Всеки зодиакален знак има своите нужди към половинката си

23.04.2019г. / 15 17ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелецът се нуждае от партньор, който вижда света по същия начин. Перфектната половинка за тази зодия е човек, също толкова ентусиазиран и страстен към живота, любовта, ежедневието. Той трябва да е не по-малко изпълнен с енергия и любопитство, както и нестихващо желание за научаване на нови неща.

7 вида отношения между зодиите

Стрелецът харесва оптимистите, хората, за които не съществува думата „не мога“ или „не искам“, още по-малко „не знам какво да правя“. Това е зодия, която винаги действа, затова и не обича негативизма. Безперспективните и скучни връзки не са за Стрелеца. Той предпочита да знае, че когато се огледа в очите на партньора си, ще види там целия си бъдещ път с този човек.

Козирог

Козирогът търси партньор, който притежава подобни на неговите качества. Той смята, че само личност, близка до неговата, би го разбрала напълно. Козирогът мечтае за партньор също толкова решителен като него, който е едновременно практичен и творчески настроен. Перфектният партньор за тази зодия трябва да умее да се поставя на мястото на другия човек, да е емпат, в никакъв случай да е безхарактерен.

За предпочитане е партньорът за Козирога да е предвидим. Така той се чувства добре, защото знае какво да очаква и може да държи контрола в ръце. Важно за Козирога е техният партньор да преследва същите цели в живота като него.

Свързани статии

Водолей

Водолеят е една от най-остроумните и интелигентни зодии. Ето защо те търсят партньор, който да не пада под тяхното ниво. Обичат разговорите, вдъхновенията, мотивацията и затова се обграждат с такива хора, които да тласкат напред креативността им.

Любимият шоколад на всяка зодия

Идеалният партньор за Водолея трябва да е открит, с отворено съзнание към нови неща, модерен човек, който да гледа идеалистично на света като самия Водолей. Трябва да е готов да опитва нови неща и да гледа на живота от различен ъгъл.

Риби

Рибите се нуждаят от партньор, който да ги държи на земята. Те лесно политат в облаците и губят представа за реалността. Склонни са да идеализират както света, така и половинките си, което им пречи да видят действителността. Затова и често страдат. Рибите се нуждаят от партньор, който да ги вдъхновява и тласка да преследват мечтите си.

Съвършената половинка за тях трябва да е любяща и да притежава нежна душа. Трябва да е романтична и показваща привързаността си. Рибите се нуждаят от човек, който да им показва безкрайната си любов без значение от целия останал свят.

Коментирай
Свободно време